SANJA VUČIĆ OPČINILA ITALIJANE! NE ODVAJA SE OD NJIHOVOG PREDSTAVNIKA: Ko zna, možda dobijemo POEN VIŠE zbog toga!?
Sanja Vučić, Foto: Jutjubprintscreenpink

lepo, lepo!

SANJA VUČIĆ OPČINILA ITALIJANE! NE ODVAJA SE OD NJIHOVOG PREDSTAVNIKA: Ko zna, možda dobijemo POEN VIŠE zbog toga!?

Sanja Vučić opčinila italijanskog pevača

Objavljeno:

Srpska predstavnica Sanja Vučić prema saznjima se ne odvaja od italijanskog pevača Damijana Dejvida iz grupe "Maneskin".

Naše devojke su i te kako zapažene od strane brojnih delegacija, a momak iz Italije nije ostao ravnodušan na Sanju, te svaki slobodan trenutak koristi kako bi se družio sa njom i provodili zajedno vreme.

Hurricane
foto: youtubescreen

- Pored restrikicije koje su na ovoj Evroviziji pod ogromnom snagom, italijanski predstavnik se ne odvaja od Sanje Vučić. Redovno dolazi na sve probe naše delegacije, a s obzirom na to da su u razdvojenim hotelima, oni se konstatno dopisuju preko telefona i dogovaraju kada mogu da se vide. Ovo nije ostalo ne zapaženo od strane pojedinih novinara koji su primetili da između naše devojke i italijana postoje određene simaptije ili čak nešto više. Zato su na konferenciji za novinare pitali da li se radi o ljubavnoj vezi između nje i italijanskog pevača. Sanja je odgovorila da se radi o divnom mladiću - priča za izvor iz delegacije.

Šefica italijanske delegacije, Simona Martorelli se pozdravila sa srpskim predstavnicima uz opasku, kako naši izvođači divno razmenjuju energiju.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.