SLOMLJENA U DELIĆE! PEVAČICA UPUTILA OCU POSLEDNJI POZDRAV: Malo ko je znao da je preminuli REDITELJ bio njen tata!
Jovana Nikolić Mišković, Foto: Instagram printscreen

neutešna!

SLOMLJENA U DELIĆE! PEVAČICA UPUTILA OCU POSLEDNJI POZDRAV: Malo ko je znao da je preminuli REDITELJ bio njen tata!

Pevačica neutešna!

Objavljeno:

Danas je u Beogradu preminuo čuveni reditelj, snimatelj i direktor fotografija Božidar Nikolić, otac pevačice Jovane Nikolić Mišković. Nikolić je bolovao od korone i bio je na respiratoru, a danas je izgubio bitku sa opakim virusom.

Jovana se sada oglasila na svom profilu na Instagramu kadrom iz filma ''Maratonci trče počasni krug'', koji je delo njenog oca, a uz fotografiju pokojnog glumca Danila Bate Stojkovića iz pomenutog filma svog oca, dodala je datum njegove smrti uz emotikon slomljenog srca.

Pored Jovane, Božidar Nikolić je iza sebe ostavio i ćerku Mašu Karić, koja je udata za Bojana Karića već četrnaest godina, sina Sretena i Slavice Karić, a ona je ponosna majka blizanaca.

U biografiji Božidara Nikolića stoje naslovi kao što su „Ko to tamo peva“, „Maratonci trče počasni krug“, „Tri karte za Holivud“, „Gluvi barut“, „Tamna strana sunca“, „Život je lep“, „Balkanski špijun“ i mnogi, mnogi drugi. Pored toga, može da se pohvali najprestižnijim nagrada u regionu i saradnjom s najvećim rediteljima na ovim prostorima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.