ZAVIRITE U IMPOZANTNU VILU MILOŠA BOJANIĆA: Uložio je neverovatnih 1,5 miliona evra, A PRIZOR JE DA VAM OČI STANU!
Foto: Dragan Kadić

čist luksuz!

ZAVIRITE U IMPOZANTNU VILU MILOŠA BOJANIĆA: Uložio je neverovatnih 1,5 miliona evra, A PRIZOR JE DA VAM OČI STANU!

Pogledajte kako izgleda vila.

Objavljeno: 19:41h

Pevač Miloš Bojanić i njegova supruga Branka poseduju vilu na obroncima Fruške gore za koju se pisalo da je pevač u nju uložio 1,5 miliona evra.

Zamak je na prodaju, a pošto nema žurbe, dok ne naiđe kupac, pevač i njegova supruga odlučili su da ga izdaju. Vest o prodaji osvanula je pre nekoliko godina, a dok kuća ne bude prodata vrata su otvorena za sve one koji žele da provedu dan, dva ili više u njoj, pa čak i da prave proslave ili jednostavno dođu na odmor.

1 / 6 Foto: Instagram/vilasyrmia

Bojanić trenutno sa suprugom boravi u Crnoj Gori, a kako je otkrio, kuća koji je pravi raj na zemlji, izdaje se tek nedelju dana.

Podsetimo, vila koju je pevač sagradio za sebe i suprugu nalazi se na obroncima Fruške gore, nedaleko od Sremske Kamenice i pruža neverovatan ugođaj i pogled. Pisalo se da je u nju uložio milion i po evra, kao i da je planirao da je proda po tri puta manjoj ceni.

Vila ima 180 kvadrata i poseduje pet velikih prostorija koje su Branka i Miloš ranije uredili baš po svojoj želji i meri, pa se u nju i uselili. Nešto kasnije odjeknula je vest da su ipak rešili da je prodaju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.