HARAO JE ESTRADOM, OSVAJAO ŽENSKA SRCA, A SADA RADI POTPUNO DRUGI POSAO: Njegov HIT svi pevaju, danas je DRUGAČIJI!
Foto: Instagram printscreen/goranvukosic_official

promenio se!

HARAO JE ESTRADOM, OSVAJAO ŽENSKA SRCA, A SADA RADI POTPUNO DRUGI POSAO: Njegov HIT svi pevaju, danas je DRUGAČIJI!

Pogledajte ga danas, njegov hit nema ko ne zna.

Objavljeno:

Pevač Goran Vukošić ostao je upamćen po velikom hitu sa koleginicom Minom Kostić, „Isti igrači”. Međutim, ubrzo nakon uspeha povukao se sa scene i posvetio privatnom biznisu.

– Stvarno sam ponosan na tu pesmu i na vreme kada smo je radili. Nisam ni slutio tada da će ući u antologiju narodnih pesama. Na početku karijere, samo mi je bila želja da jedna moja pesma bude hit. Eto, desile su mi se dve – počeo je Goran u „Grand magazinu” svoju priču, pa nastavio:

- Tu sam! Konstantno snimam i radim posao, ali pored dva mega hita koja imam, dao sam sebi za pravo i pruštio luksuz da ne moram stalno da snimam. Iskren da budem, nisam hteo pošto-poto da snimam pesme. Imam i sad nešto u planu, ali ne žurim. Čekam da se ova situacija sa virusom stabilizuje, pa da radim dalje.

– Već šest godina držim kafić u Beogradu. Tamo sam ugostitelj, ovde sam pevač – otkrio je on, napominjući da ga trenutna epidemiološka situacija svakako i te kako brine, kao i njegove brojne kolege, koji već više od godinu dana ne rade.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.