MILIONE SU PLAĆALI ZA NJENO TELO, PONIŽAVALI SU JE DA JE DEBELA: Manekenka se sada SKINULA SKROZ, ubija kakva je!
Foto: Instagram

iznenadila!

MILIONE SU PLAĆALI ZA NJENO TELO, PONIŽAVALI SU JE DA JE DEBELA: Manekenka se sada SKINULA SKROZ, ubija kakva je!

Godinama su joj govorili da je "predebela".

Objavljeno:

Plus sajz manekenka Iskra Lorens jedna je do najglasnijih kada je reč o body positivity pokretu, a hrabro i bez zadrške objavljuje svoje neretuširane fotografije i podstiče žene da vole i prihvataju svoje mane, te da slave svoje telo u svim oblicima i veličinama...

Nedavno je napravila još jedan korak koji će doprineti podizanju svesti o korišćenju fotošopa i različitih filtera i aplikacija za ulepšavanje.

Naime, britanska lepotica je pozirala fotografkinji Lindi Blejker i to putem Zoom-a u stilu Botičelijeve Venere. Iskra na fotografiji pozira potpuno gola i to dok u rukama drži svog 13-mesečnog sinčiča, a najintimnija mesta prekrila je svilenim ružičastim plaštom.

Ova 30-godišnjakinja nosila je i predugačku plavu periku koja je prikrila njene grudi, a čitav prizor očito je inspirisan renesansom, sa željom da se publici pokažu da fotošop nije ograničen samo na izgled modela, već i na čitavo okruženje.

U podužoj objavi pored fotografije, Iskra se osvrnula na to da je želela da istakne u kakve nas sve zablude dovodi fotošop, ali da s druge strane pruža i neverovatne, sjajne mogu

Inače, lepa Iskra jedan je od najboljih svetskih modela u kategoriji plus-sajz, ali je poznata i kao društvena aktivistkinja i žena koja aktivno radi na rušenju stereotipa i tabua koje prate žensko telo, i lepotu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.