KORONA IM JE UPROPASTILA PLAN ZA SVADBU! PARIZ I EGZOTIČNE DESTINACIJE PALE SU U VODU: Morali su da POMERE datum!
Sofija Milošević, Foto: Printscreen Instagram

niste znali!

KORONA IM JE UPROPASTILA PLAN ZA SVADBU! PARIZ I EGZOTIČNE DESTINACIJE PALE SU U VODU: Morali su da POMERE datum!

Njima su propali planovi za svadbu

Objavljeno:

Pandemija korona virusa, mnogima je pokvarila planove, pa tako neki od parova nisu još uvek izgovorili sudbonosno "da", iako su to planirali da učine.

Sofija Milošević

Mlada manekenka i njen izabranik, fudbaler Luka Jović, još nisu „stali na ludi kamen”. Ona je nedavo otkrila kako su imali želju da se građansko venčanje odvije na nekoj egzotičnoj destinaciji. Crkveno, s druge strane, planirali su da obave u Srbiji.

Do tada, briga o nasledniku im je „broj jedan”, a papire neće potpisati dok ne budu u prilici da se okupe i proslave sa najbližima.

Luka Jović
foto: Instagram printscreen

– Još nemamo tačan datum venčanja jer, nažalost, trenutno ništa ne zavisi od nas. Zdravlje nam je uvek na prvom mestu, tako da ćemo se venčati kada epidemiološka situacija to dozvoli. Najvažnije nam je da taj dan proslavimo sa dragim ljudima, a da li će to biti intimno venčanje ili veliko slavlje, manje je važno – tvrdila je Sofija, pa nastavila: Sve su to detalji koje ćemo razraditi u hodu. Luka i ja smo jako vezani za Srbiju i iako imamo puno prijatelja širom sveta, voleli bismo da se venčanje u crkvi održi kod nas. Kumovi će biti naši najbolji prijatelji iz detinjstva – naglasila je ona za "Informer".

Nenad Knežević Knez

Pevač je 5. maja proslavio devet godina ljubavi sa Tatjanom Tat, korona im je poremetila planove i nisu još uvek stali na ludi kamen. Ipak, od namere koju imaju oni ne odustaju.

- Prioritet nam je da se venčamo u Parizu, gde bismo napravili građansko venčanje, ali pandemija nas je malo poremetila. Takođe, osuđivali su nas u nekim medijima, jer su tu namereu protumačili kao bahatu. Želja nam je da to organizujemo za nas i naše prijatelje, a to što želimo da gosti uživaju kako dolikuje, naša je stvar. Mi smo hednosti i umemo da dočekamo i ispratimo svoje goste – rekla je Tatjana za „Story”.

Nenad Knežević Knez
foto: Damir Dervišagić

Mirko Šijan

Sin pevačice Goce Božinovske i njegova devojka Bojana Rodić će uskoro postati roditelji. Već neko vreme žive zajedno i rade na renoviranju porodičnog doma u Surčinu, ali se još uvek nisu potpisali čuvene papire. Iako je plan bio da se venčaju na leto do toga nije došlo.

- Sjajno nam je u vezi. Sve nam je bajno, sjajno… Cvetaju nam ruže. Predivno nam je, uživamo. Ništa još ne znam za svadbu, ne razmišljamo ni o čemu. Kako bude neka bude i to je to - ispričao je ranije za Pink.

Bojana Rodić, Mirko Šijan
foto: Printscreen Instagram

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.