NEK' ZANEME NEKA BOLI GLAVA! DELILE SU ISTOG DEČKA, BILE LJUTE RIVALKE PA ZAKOPALE RATNE SEKIRE: Palo pomirenje!
Ivana Šopić i Iva Grgurić, Foto: Printscreen

hit!

NEK' ZANEME NEKA BOLI GLAVA! DELILE SU ISTOG DEČKA, BILE LJUTE RIVALKE PA ZAKOPALE RATNE SEKIRE: Palo pomirenje!

One su dokaz da se plavuše najbolje provode!

Objavljeno:

Jedna od kultnih situacija u ''Zadruzi 3'', svakako je bila zamena partnera između tadašnjih ljutih rivalki, Ivane Šopić i Ive Grgurić. Odnos njih dve je zbog toga bio turbulentan i pun svađa kroz celu Zadrugu, ali su sinoć rešile sve svoje neraščišćenje račune.

Iako su snimci sa najviše pregleda u 'Zadruzi 3' oni u kojima su upravo ove dve bivše zadrugarke razmenile teške reči, njih dve su tokom gostovanje u emisiji ''Pitam za druga'', na ''RED'' televiziji, koju inače između ostalih vodi i Ivana Šopić, zakopale ratne sekire i stavile tačku na svoje neprijateljstvo.

Ivana Šopić i Iva Grgurić
foto: Printscreen

Svoje javno pomirenje su sinoć i potvrdile snimkom iz zajedničkog provoda.

Naime, do problema između ove dve vatrene plavuše je došle kada je Iva Grgurić otpočela vezu sa Filipom Đukićem, sa kojim je Šopićka prethodno bila u vezi. A dodatni nemiri su usledili kada je Ivana uplovila u romasu sa Ivinim bivšim - Stefanom Karićem.

Iako su se tokom boravka u Beloj kući čašćavale gusnim uvredama, one su sinoć uspostavile primerje. Šopićeva je sinoć na svom instagram storiju podelila kako se njih dvoje zajedno provode.

Interesantno je da su dve nekadašnje ljute rivalke, proslavile svoje prijateljstvo baš na mesečnicu veze njihovog bivšeg Stefana Karića sa aktuelnom zadrugarkom Jovanom Ljubisavljević.

Iako one ove sezone nisu učesnice popularnog rijaliti formata, njihova imena se svakodnevno pominju. Najčešće ih pominje upravo Stefan Karić, mada uvek u negativnom kontekstu. Te se ovo njihovo oglašavanje može protumačiti i kao odgovor na Karićeve česte prozivke.

(Espreso / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.