MLAĐA JE OD NJEGA 2 DECENIJE I PRAVA JE LEPOTICA: Miki Manojlović ima POZNATU ŽENU, ona je GLUMICA i DIREKTORKA!
Foto: Zorana Jevtić

OVO NISTE ZNALI

MLAĐA JE OD NJEGA 2 DECENIJE I PRAVA JE LEPOTICA: Miki Manojlović ima POZNATU ŽENU, ona je GLUMICA i DIREKTORKA!

Tamara poslednjih godina nije snimala filmove i serije, već se posvetila radu u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, gde je i direktorka.

Objavljeno:

Glumac Miki Manojlović više od dvadeset godina je u braku sa glumicom Tamarom Vučković, koju je javnost upoznala kroz uloge u serijama “Broz i ja” i “Na terapiji”, kao i u filmovima “Simpatija i antipatija” i “Položajnik”. Iako je pred njom bila velika karijera, Tamara poslednjih godina nije snimala filmove i serije, već se posvetila radu u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, gde je i direktorka.

Anita Mančić, Tamara Vučković
foto: Dragana Udovičić

Tamara i Miki su u braku od 1992. godine, a razlika od dve decenije u godinama, nikad im nije predstavljala problem. Zajedno imaju sina Ivana.

Detalji iz njihove ljubavne priče malo su poznati javnosti, a Miki je u jednom od rethih intervjua, o privatnom životu, otkrio zašto mu je susret sa Tamarom bio sudbonosan.

Tamara Vučković
foto: STEFAN STOJANOVIĆ

- Tamaru sam sreo dok sam radio predstavu “Zločin i kazna”. Sećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao kako sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković. Ni sanjao nisam da će Tamara postati i ostati moja životna ljubav, da će poći sa mnom u inostranstvo, a još manje da ćemo dobiti sina - kazao je Miki Manojlović jednom prilikom za “Stori” te dodao:

Miki Manojlović
foto: Zorana Jevtić

- Ona mi je najveća podrška u svim mojim profesionalnim izborima. Bez nje, ni ja ne bih bio ovakav kakav jesam, bez nje bio bih ko zna gde, utapajući se u ne znam koga i zapuštajući svoje korene nimalo ne bih doprinosio drugim kulturama, kao ni one meni - dodao je on tom prilikom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.