OVAKO JE POČELA LJUBAV HOLIVUDSKE ZVEZDE I SRPSKE DOKTORKE: Nije znala ko je on ustvari! (FOTO)
Majkl i Bojana, Foto: Printscreen Instagram

sreća

OVAKO JE POČELA LJUBAV HOLIVUDSKE ZVEZDE I SRPSKE DOKTORKE: Nije znala ko je on ustvari! (FOTO)

Ona je tamo završila medicinu

Objavljeno:

Muzičar i glumac Majkl Veterli skrenuo je na sebe pažnju brojnim ulogama, a jedna od najpoznatijih mu je svakako uloga Logana u seriji “Crni anđeo”.

Ipak, ono što o njemu mnogi ne znaju jeste to da mu je žena Srpkinja Bojana Janković koja je sa 13 godina 1993. otišla u Kanadu.

Ona je tamo završila medicinu, a Majkla je upoznala 2007. godine na Stingovom koncertu na koji je došla sa prijateljicama. U jednom trenutku prišli su im momci koji su želeli da im plate piće.

-Tada nam je prišao Majkl pretvarajući se da nas poznaje, govoreći mi: “Draga, žao mi je što kasnim. Morao sam završiti neke poslove u firmi”. Zatim se okrenuo mladićima, mahnuo im i rekao: „Ja sam Majkl, drago mi je. Želite li nam se pridružiti?”. Oni su nas odmah ostavili na miru. Ustao je rekavši da je obavio svoj posao i otišao. Vratio se kasnije, naravno. Imali smo prekrasan razgovor. Budući da nemam naviku gledati televiziju, nisam imala pojma da je glumac dok mi nije rekao. Međutim, moja mi praktična priroda nije dopuštala da razmišljam o romantičnoj budućnosti, jer šta ja, student medicine iz Srbije u Kanadi, imam zajedničko s američkim glumcem u Holivudu? – ispričala je Bojana u razgovoru za Politiku.

Par se venčao 2009. godine i imaju dvoje dece: ćerku Oliviju i sina Lajama.

Njih dvoje žive na Menhetnu, a pre Bojane, Majkl je bio u braku sa koleginicom AmelijomHinli sa kojom ima sina Avgusta, a bio je veren i sa Džesikom Albom.

Bonus video:

02:20

Tomašević o svojoj supruzi Jeleni i teške momentima u njihovom braku

(Espreso / Politika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.