ISPOVEST RAZVEDENE ŽENE OSTAVLJA BEZE TEKSTA: Drage moje, SLUŠAJTE CRVA! SKINITE ROZE NAOČARE!
Razvod, Foto: Profimedia

GOSPODIN PRAVI

ISPOVEST RAZVEDENE ŽENE OSTAVLJA BEZE TEKSTA: Drage moje, SLUŠAJTE CRVA! SKINITE ROZE NAOČARE!

Preispitajte da li je on gospodin pravi za vas

Objavljeno:

Odličan je trenutak za preispitivanje sebe, svojih odluka kao i veza u kojima jesmo, mislimo da jesmo, želele bismo da jesmo...

Ovo bi mogao biti najkraći post ikad. HOĆE LI SE ON PROMENITI? NEĆE! Sve smo rekli odmah. NEĆE! Ali, za nas žene ponekad je dobro utvrditi gradivo. Stoga, još jednom: 'NEĆE! ON SE NEĆE PROMENITI!

Iako bih mogla isključiti laptop i završiti članak, za nas žene je ipak dobro malo poraditi na ovoj temi. Ovo bi trebala biti nekakva ispovest, koja se ponavlja iz godine u godinu. I nemojte se ljutiti drage moje ženice, to nije iz razloga jer smo ne daj bože glupe, nego smo nažalost nepopravljive romantičarke... Stoga, na tom delu moramo vežbati.

Dobar je za neku drugu

Odličan je trenutak za preispitivanje sebe, svojih odluka kao i veza u kojima jesmo, mislimo da jesmo, želele bismo da jesmo...

On je zgodan, pametan, sposoban, ma idealan - treba ga samo malo doraditi i on će biti savršen muž, otac i ljubavnik jer vi ste sigurne žene, pune samopouzdanja. Vi znate što hoćete i neće vama niko govoriti. On će se promeniti, i to zato što vas voli i vi znate da će to učiniti zbog vas. Hmmmmm, tu je tren da stanemo i premotamo film. Idemo ispočetka:

On je zgodan, pametan, sposoban, ma idealan. ISTINA. ČISTA ISTINA, ali ne za vas, nego za neku drugu. Ako ikada u vezi smatrate da morate na čoveku vašeg života samo mrvicu poraditi i napraviti nekoliko promena, bežite glavom bez obzira. Ako ste s nekim i u vama sve vreme ključa jedan mali crvić sumnje, koji lepo nastoji da vas upozori da je vreme za bežaniju, onda je vreme za odlazak. I nemojte nastojati ubiti tog crva, misleći kako će se promeniti zbog vas, poslušajte ga, to je zapravo vaš prijatelj i vaš glas razuma kojeg ne volimo da slušamo u stanju kad smo zaljubljene i život je ružičast.

Zašto ja pričam ove gluposti?

Što si ja mislim da postoji gospodin savršeni? Naravno da ne postoji. Svi imamo mane, ali bitno je razlikovati jesu li su to one slatke mane koje su nam simpatične i koje nam nisu životno važne ili su to mane koje u nama bude crva sumnje. Ako je crv budan, drage moje, vreme je otići jer on će možda neko vreme i nastojati udovoljiti vašim zahtevima, ali to neće biti on i on neće biti srećan. I kad, tad će opet postati onaj stari, a vi ćete u međuvremenu iskidati živce i biti nesrećne. Nitko nikoga ne može i ne sme menjati. Mislim da ni vama ne bi bilo drago kad bi vas on htio promeniti pa bi od vas pokušao napraviti domaćicu, čisto onako njemu za ljubav, a vi obožavate svoju karijeru. Svako može menjati samo sebe, kad želi i ima motiv. I to je to.

Stoga. Još jednom. Hoće li se promeniti? Neće! Drage moje, skinite ružičaste naočare, slušajte crva i nađite drugoga. Poljubac!

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.