MILICA PAVLOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Uskoro pravi nešto VELIKO, otkrila i zašto joj se život promenio 6.maja!
Foto: Privatna arhiva

opa

MILICA PAVLOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Uskoro pravi nešto VELIKO, otkrila i zašto joj se život promenio 6.maja!

Milica Pavlović se pojavila u pratnji svoje sestre a svojim stajlingom je privukla pažnju svih posetilaca

Objavljeno:

Sinoć je u srcu najelitnijeg dela Beograda svečano otvoren četvrti prodajni objekat kompanije „Zepter International“ koja uspešno posluje na svetskom tržištu već 35 godina.

Na svečanosti povodom otvaranja pojavile su se brojne poznate ličnosti iz sveta kulture, sporta i zabave.

Milica Pavlović se pojavila u pratnji svoje sestre a svojim stajlingom je privukla pažnju svih posetilaca.

Talentovana zvezda koja uvek pleni svojim stajlingom, nedavno je i sama kreirala modnu liniju čije je komade premijerno ponela na otvaranju luksuznog Zepter shopa.

Milica Pavlović
foto: Privatna arhiva

Ona je otkrila da je uveliko u studiju i da je već odabrala pesme za svoj nov album.

- Pesme su već odabrane, završili smo pola posla. – rekla je Milica koja je potom otkrila da je nedavno, 6. maja skinula još jednu veliku brigu sa dnevnog reda. Naime mlada pevačica je tek pre par dana položila vožnju.

- Drago mi je da sam okružena ljudima koji vrednim radom i trudom dolaze do uspeha i da jedni druge podržavamo na tom putu. Zepter kompanija je promovisala moj drugi studijski album kao i singl „Operisan od ljubavi“, a velike stvari se kao što znate, ne zaboravljaju. - rekla je Milica za Espreso portal.

Na otvaranju se pojavio i glumac Tihomir Stanić zvezda domaće serije „Ubice moga oca“ koji je govorio o svom iskustvu prilikom nošenja revolucionarnog Zepter proizvoda- Hyperlight Eyewear naočara.

Dijana Đoković je takođe podržala uspeh kompanije Zepter i zablistala u svedenoj elegantnoj kombinaciji.

Minja Subota , dugogodišnji prijatelj Zeptera, zajedno sa direktorom, presekao je vrpcu i poželeo prisutnim zvanicama dobrodošlicu u novi Zepter objekat.

Događaju su prisustovali i Suzana Mančić koja je otkrila da tajna njene mladolikosti i blistavosti krije u korišćenju Zepter kozmetičkih proizvoda, zatim Biljana Obradović, fudbaleri FK Partizana, Snežana Dakić i drugi. Novi objekat koji se prostire na 165m2 opremljen je kompletnim asortimanom Zepter proizvoda koji se do 13. maja nalaze na specijalnoj akciji dobrodošlice.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.