ZBOG NJE SU MNOGI GLEDALI SERIJU "SREĆNI LJUDI", A ZGRNULA JE NOVAC IZ INOSTRANSTVA: Danas je potpuno DRUGAČIJA!
Foto: Prinstcreen/rts

promena!

ZBOG NJE SU MNOGI GLEDALI SERIJU "SREĆNI LJUDI", A ZGRNULA JE NOVAC IZ INOSTRANSTVA: Danas je potpuno DRUGAČIJA!

Ima sina i evo kako glumica danas izgleda i čime je okupirana.

Objavljeno:

Poznatu srpsku glumicu Zlatu Numanagić (70) u poslednje vreme nemamo prilike da vidimo često na malim ekranima, dok je poslednji njena uloga u nekoj seriji bila u "Nemanjićima", pre četiri godine.

Uloga Lole Golubović u "Srećnim ljudima" obeležila joj je život, a u seriji je zamenila Tanju Bošković, koja je originalno tumačila ovaj lik.

Zlata Numanagić
foto: Youtube

U "Nemanjićima" je igrala strinu Stefana Prvovenčanog i sestru žene Kulina Bana.

- Retke su uloge koje odgovaraju mojim godinama i drago mi je što me reditelj Marko Marinković setio i pozvao, mada sam već uspešno sarađivala s njim - rekla je bila Zlata Numanagić o svom liku tada.

zlata numanagić
foto: promo

Zlata se i dalje bavi glumom, pa je nedavno snimila film "Nije sve kao što izgleda", dok joj je par godina veliki izvor prihoda bio - iz inostranstva.

Numanagićeva, koja ima sina Fedora, je sa prijateljicom otvorila restoran u Albaniji, a u više navrata je pričala koliko je bila zadovoljna svojim privatnim biznisom.

Pored pomenutih ostvarenja, Zlata je zablistala i u "Povratku otpisanih", "Pozorištu u kući" i "Mom rođaku sa sela", dok je svojevremeno istakla da nikada neće napustiti glumački poziv, a u poslednje vreme maksimalno se posvetila porodici.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.