MONIKA BELUČI NA APARATIMA! HRVATSKA POP DIVA PLENI PRIRODNOM LEPOTOM: Fanovi nisu mogli da odole selfiju!
Nina Badrić, Foto: Instagram printscreen

lepotica!

MONIKA BELUČI NA APARATIMA! HRVATSKA POP DIVA PLENI PRIRODNOM LEPOTOM: Fanovi nisu mogli da odole selfiju!

Pleni u bilo kom izdanju!

Objavljeno:

Pevačica Nina Badrić (48) pleni i osvaja svojom prirodnom lepotom, pa nije ni čudo što je zovu najlepšom ženom na ovim prostorima.

Nina ima posebno mesto u srcu publike jer je ostala svoja i odolela izazovima estetske hirurgije koja je danas široko rasprostranjena.

Ona svakako ima svoje trikove kojima čuva mladolikost, a sa vremena na vreme na Instagramu se pohvali i selfijima a bez šminke na kojima se vidi koliko je negovana.

Često je porede sa slavnim lepoticama poput Monike Beluči i Dženifer Lopez. Da takva poređenja nisu slučajna, dokazuje i poslednji u nizu selfija koje je poznata Hrvatica podelila na svom Instagramu.

Naime, ona je objavila fotku sa snimanja novog spota, a na njemu 48-godišnjakinja pozira sa kosom podignutom u polurep, sjajnom šminkom i modernim, kul naočarima sa plastičnim lančićem.

U ovom trendi, urbanom izdanju Nina je neodoljivo podsetila na latino divu Džej Lo u njenim spotovima, a to potvrđuje i na desetine komentara njenih pratilaca.

"Džej Lo, spavaš li mirno?", "Džej lo II", "Ja mislila Džej Lo", "Kraljica si", "Povratak u očekivanom velikom stilu i za svetski tron", "Kako si lepa i kul" nizale su se pohvale i komentari ispod posta na Instagramu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.