BIĆE NAPETO! ANĐELINA DŽOLI ZVEZDA NOVOG TRILERA 'ONI KOJI ŽELE SMRT': Rame uz rame sa VELIKIM glumcima!
Anđelina Džoli, Foto: Profimedia

otkrivamO!

BIĆE NAPETO! ANĐELINA DŽOLI ZVEZDA NOVOG TRILERA 'ONI KOJI ŽELE SMRT': Rame uz rame sa VELIKIM glumcima!

Anđelina Džoli zvezda novog trilera „Oni koji mi žele smrt“

Objavljeno:

U bioskope je stigao napeti triler "Oni koji mi žele smrt", u kom glavnu ulogu ima holivudska glumica Anđelina Džoli. Pomenuti film zasnovan je na istoimenom romanu Majkla Korite, dok je reditelj Tejlor Šeridan, koji je nominovan za Oskara.

Tejlor Šeridan poznat je po scenarijima žanrovskih bisera poput velikog hita „Sikario“, „Tragovi u snegu“ i „Sve ili ništa“.

Film govori o maloletnom dečaku koji svedok brutalnog ubistva svog oca u blizini nacionalne šume. Ubice, koje su odgovorne za zločin kome je on svedočio, progone ga kako bi ga ućutkali i ubijaju svakoga ko im se, u potrazi za njim, nađe na putu. Jedina šansa za preživljavanje mu je veteranka vatrogasac koja se još oporavlja od gubitka tri života, koja nije uspela da spasi od požara.

Uz Anđelinu Džoli u filmu se pojavljuju i Nikolas Holt, Fin Litl, Ejden Gilen, Medina Šendor, Tajler Peri, Džejk Veber i Jon Bartnal.

„Oni koji mi žele smrt“ u distribuciji Blitz-a pogledajte već danas u bioskopima, a ulaznice možete kupiti online ili na blagajnama bioskopa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.