VRAĆAJU SE! SPICE GIRLS NAJAVILE POVRATAK NA FILMSKO PLATNO: Holivud podignut na noge!
Spice girls, Foto: Profimedia

opa!

VRAĆAJU SE! SPICE GIRLS NAJAVILE POVRATAK NA FILMSKO PLATNO: Holivud podignut na noge!

Spice Girls najavljuju povratak na filmsko platno

Objavljeno:

Čuvene Spice Girls su se pre dve godine vratile na scenu, a sad razmišljaju i o povratku na filmsko platno.

„Devojke su razmišljale kako da obeleže 25. godišnjicu filma ‘Spice World’ iz 1997. godine, pa su došle na ideju da snime nastavak. Pričale su sa scenaristom koji sad razmišlja o čitavom projektu, što znači da su se ozbiljno uhvatile toga“, rekao je izvor iz filmske industrije, piše „The Sun“.

Originalni film je uz Mel B, Mel C, Emu Banton, Geri Horner i Viktoriju Bekam imao i zvezde kao što su Elton Džon, Ričard E. Grant, Mit Loaf i druge, stoga su i za nastavak sigurno u planu velika imena. Film je tada zgrnuo zaradu od preko 96 miliona dolara, uprkos lošim ocenama kritike.

Inače, Spice Girls su se 2019. godine ponovo okupile kako bi održale 13 stadionskih koncerata u Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj, ali Viktorija Bekam se nije dala nagovoriti.

„Radije bih se usredsredila na svoju porodicu i firmu“, rekla je tada ne pridruživši se četvorki na turneji, a upitan je i njeno interesovanje za novi film o kojem maštaju ostale četiri članice grupe koja je tokom ’90-ih godina stekla planetarnu slavu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.