ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PRAVI PLAN SA BIVŠIM DEČKOM? On se odmah oglasio, rekao nešto vrlo INTRIGANTNO!
Foto: Emilija Jovanović

opa

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PRAVI PLAN SA BIVŠIM DEČKOM? On se odmah oglasio, rekao nešto vrlo INTRIGANTNO!

- Zašto da ne. Kad bi se poklopila prava pesma u pravom momentu, ne vidim nikakav problem - rekao je Perućica za domaće medije

Objavljeno:

Nakon raskida Ljube i Aleksandre dosta se nagađalo o razlozima, a šuškalo se i da nisu ostali u dobrim odnosima nakon što su stavili tačku na svoju vezu.

- U suštini najnormalnije, kao i sa svim kolegama. Uvek se jedno drugom javimo, i popričamo. Ne vidimo se dugo, kad se vidimo imamo svašta da pričamo, šta se izdešavalo, ko šta radi, kao i sa bilo kim sa kim sam u najnormalnijem odnosu - rekao je Ljuba.

Ljuba je otkrio i da li bi snimio duetsku pesmu sa bivšom devojkom, a njegov odgovor ide jasno u prilog tome da su on i Aleksandra u dobrim odnosima.

Ljuba Perućica
foto: Dragan Udovičić

- Zašto da ne. Kad bi se poklopila prava pesma u pravom momentu, ne vidim nikakav problem - rekao je Perućica za domaće medije.

Ubrzo nakon raskida sa Perućicom, Aleksandra je uplovila u vezu sa Filipom Živojinovićem za kog je sada udata i ima dvogodišnjeg sina Aleksandra, dok se Ljuba pre dve godine oženio sa Katarinom Kolozeus.

(Espreso / IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.