ZGROZILI NACIJU! ODVRATNO I NASTRANO PONAŠANJE BAKE PRASETA I NJEGOVE DEVOJKE: Spominju ODNOSE SA PSOM!
Foto: Printscreen Instagram

BLJAK

ZGROZILI NACIJU! ODVRATNO I NASTRANO PONAŠANJE BAKE PRASETA I NJEGOVE DEVOJKE: Spominju ODNOSE SA PSOM!

Užas živi!

Objavljeno:

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase šokirao je javnost prepiskom sa svojom devojkom, influenserkom Anjom Blagojević aludirajući da ima odnos sa njegovim psom.

Baka Prase, Anja Blagojević
foto: Printscreen Instagram

Naime, jutjuber je prokomentarisao fotografiju svoje devojke koja pozira sa kučetom ispred ogledala. Slika je odmah dobila nekoliko hiljada lajkova, a Baka Prase je pokušao da bude duhovit.

- Sa psom me varaš - napisao je Baka Prase. Međutim, odgovor njegove devojke još više je iznenadio. Ona je uporedila polni organ kućnog ljubimca i jutjuberov i šokirala sve.

Baka Prase, Anja Blagojević
foto: Printscreen Instagram

- Ima veći - odgovorila je Anja Baki Prasetu želeći da ispadne duhovita.

Na Instagramu su odmah krenule osude na njihov račun, na to kako se izražavaju, kao i da treba da paze šta govore jer su uzor deci. I na Tviteru je nastao opšti haos. Korisnici ove društvene mreže tražili su da se kazne jutjuber i influenserka, tražili od svih da prijave njen komentar, kao i da im se zabrani objavljivanje i komentarisanje nekoliko dana.

Drugi tviteraši su ih napali i poručili da treba da im se ugase nalozi jer propagiraju sodomiju, te da su uzor deci što nikako nije dobro jer su nevaspitani, nekulturni i nedolični. Baka Prase nije oglašavo ovim povodom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.