POZNATU VODITELJKU OPTUŽILI ZA ZLOSTAVLJANJE, A ONA TROŠI MILIONE: Uslikana kako mazi svoju novu ZVER!
Foto: Youtube printscreen

hit

POZNATU VODITELJKU OPTUŽILI ZA ZLOSTAVLJANJE, A ONA TROŠI MILIONE: Uslikana kako mazi svoju novu ZVER!

Elen je tom prilikom bila u opuštenom izdanju, na sebi je imala sivu trenerku, majicu i patike, kao i zašitnu masku na licu. Iako joj emisija zbog skandala beleži nikad manji rejting to je nije sprečilo da se počasti novim ljubimcem

Objavljeno:

Američka voditeljka Elen Dedženeris se u poslednjih godinu dana suočava sa optužbama na račun odnosa prema zaposlenima, ali ona za to očigledno ne mari pa se počastila novim autom.

Naime, Elen je uslikana u Santa Brbari gde je išla na jutarnju kafu, a tom prilikom provozala je novi model Poršea za koji je iskeširala neverovatnih 181.950 dolara.

Elen je tom prilikom bila u opuštenom izdanju, na sebi je imala sivu trenerku, majicu i patike, kao i zašitnu masku na licu. Iako joj emisija zbog skandala beleži nikad manji rejting to je nije sprečilo da se počasti novim ljubimcem.

Inače, jedna od najpopularnijih voditeljki na svetu se našla na meti optužbi bivših zaposlenih koji tvrde da ih je maltretirala i seksualno zlostavljala na radnom mestu.

- Možda ste imali priliku da čujete ovog leta, pojavile su se navodne optužbe o toksičnom radnom okruženju u našem šou, a onda je pokrenuta i istraga. Saznala sam da su se ovde događale neke stvari koje se nikada nisu smele dogoditi. To shvatam vrlo ozbiljno i želim da kažem da mi je žao svih ljudi koji su bili povređeni - izjavila je tada Elen.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.