KLINKA SE KLINKOM IZBIJA! Devojke su se POBILE U KAFANI zbog BAJE RAJE: Ne smeta im što ON ima 3 ZUBA U GLAVI!
Foto: Emilija Jovanović

milica opasnica

KLINKA SE KLINKOM IZBIJA! Devojke su se POBILE U KAFANI zbog BAJE RAJE: Ne smeta im što ON ima 3 ZUBA U GLAVI!

Au, ljudi, gde mi živimo...

Objavljeno:
Milica Stanimirović

Hajde sada da vas uvedem u jednu priču... Još uvek razmišljam kako.

Znate sigurno svi u vašem okruženju bar jednog devojčurka koja isključivo voli starije muškarce. Kada kažem starije, mislim na godište njenog tate...ili deke.

Kada vidite zrelog muškarca sa mnogo mlađom ženom, pretpostavite da gospodin ili bajica o kojem je reč prolazi kroz neku vrstu krize srednjih godina (verovatno vozi motor i „tera“ frizuru „šalu na stranu“ kako se ne bi videlo gde mu opada kosa). A prva sledeća misao je „ovaj je pun kao brod, šta bi ona drugo tražila od njega sem para“.

Pa onda zastanete i kažete, pa da, ona je mnogo privlačnija od starijih žena, zato je on sa njom. Verovatno je živa vatra, zabavna, puna životne energije i siguno ne zvoca kao ona moja kući.

Ja iskreno mislim da muškarci u zrelim godinama već su se "dokazali" na poslovnom planu i sada žele bliskost i emotivnu povezanost, upravo ono, dakle, što žele mlađe žene. Mlađi muškarci su ti koji žele da se dokažu i pokažu, pa često nisu spremni za ozbiljnu vezu koja je „klinkama“ potrebna.

Milica opasnica
foto: Emilija Jovanović

Naravno, nisu svi parovi takvi. Zaista imamo one kojima je bitno da devojka bude dobra riba, a muškarac da bude „težak“. I to je naša svakodnevnica, ali ja tu opet ne vidim problem. Ukoliko njoj nije muka da gleda u smežurano telo, dok je ona zategnuta kao praćka, nije ni meni. Doduše, meni jeste, ali opet, ne smeta mi njen izbor. Pa njen je!

U mom gradiću ima jedan baja, zvaćemo ga Raja jer se rimuje. Baja Raja, da budem iskrena, ne liči ni na šta. Majka priroda ga baš ne voli. Ima tu nekih 55 do 60 godina, mada izgleda dosta starije. Ima dosta para, vozi dobra kola iako izgleda kao da ga je juče izbacila Tamnava. Ljudi moji, on je oduvek imao pored sebe mlade devojke. Kada kažem mlade, mislim BAŠ MLADE. Dvadesetak godina maksimalno. One su se stalno smenjivale, Raja nije žalio para, a i „klinka se klinkom izbija“. Jednom prilikom je sedeo u kafani sa dve devojke koje su imale po dvadesetak godina. One su se pobile jer su obe želele Raju to veče. Zamisli pobiješ se sa nekim zbog baje sa 3 zuba u glavi.

Fizički izgled mu nije jača strana, to je zasigurno, mada ne bih rekla ni da je previše zanimljiv i pametan. Znači, sve to pada u vodu, na to nisu pale. Ostaje novac. To je to. Nema dalje polemike.

Šta bude devojkama u glavi pa da dozvole sebi da budu sa tipom kao što je Raja? Hajde, nek su muka i beda koja nemaju za hleb, pa nekako i da razumem. Međutim nisu. Mnoge su svoje fakultete napustile kako bi bile sa nekim takvim bajicom. Šta može bajica da pruži sa vijagrom, a da ne može zdrav i lep mlađi muškarac? Možda sigurnost? Novac? Ili pak da ti diže ego.

Posmatrajući parove gde je muškarac stariji od žene preko 15 godina, primećujem da brak "puca" oko 55-og rođendana muškarca. On kreće da razmišlja o penziji, mirnoj luci i nekom smirenom životu, a žena ulazi u krizu srednjih godina, ponovo želi da se oseti mladom, da izlazi, putuje i stalno razmišlja o tome kako ništa nije uradila kako treba sa sobom jer je svoj život posvetila porodici.

Milica opasnica
foto: Emilija Jovanović

Hajmo još jedan primer. Ovog mužijaka ću nazvati Buki, a ženku Juki. Pitaj Boga zašto, to mi je prvo palo na pamet, molim ljude da se ne pronalaze.

On je oženjen, ima troje dece, dobro situiran i ima oko 50 godina. Ona je studentkinja, dugih nogu i širokog osmeha. Ajde da se ne lažemo, devojka je brutalna riba. Oni su bili u šemi sigurno par godina, verovatno još kada je ona bila jedva punoletna. On je u društvu bio dasa jer je smuvao klinku, a ona se nenormalno zaljubila. Kada ju je ostavio zbog mlađe, ona je totalno pukla. Pravila mu je haos u životu. Njegovoj ženi je sve rekla, a nije štedela ni decu, budući da su bili približnih godina. Na kraju je Buki ostao bez žene, bez ljubavnice, ali nije dugo patio, naišla je nova klinka. Dakle, Buki nije naučio onu staru „ko sa decom spava, upišan se budi“.

Novac je samo kulminacija kvaliteta za koje devojke veruju da su privlačni kod muškaraca. Pored novca, to su još i inteligencija, ambicija i organizovanost.

Naravno da postoji ljubav kod takvih parova. I to je sasvim ok, volite se ljudi, to je najbitnije.

U slučaju da ovo čita devojka koja TRPI NEKOG BAJICU samo zbog novca, poručila bih joj sledeće:

Milionere uopšte nije teško pronaći. Ima ih u vašoj sredini, sigurna sam u to. Ima onih koji se kupaju u luksuzu, a ima i onih koji ulažu pametno. Sve je to super i treba da imaju toliko, ali najlakše je biti sa njima kada si MLADA i LEPA. Nisi jedina koja ima iste snove kao i ti. Lako ćeš biti sa njima, provesti noć ili dve u svili i zlatu. Lako je udati se za čoveka koji ima novac, a koji od tebe zahteva da pogaziš svoje snove, postaneš senka bez stava i mišljenja i izgubiš sebe. Lako će te on zameniti mlađom i lepšom, a šta ćeš onda? Šta ćeš raditi kada bajici daš svoje najlepše godine i na kraju dobiješ korpu? Sebi si NAJBITNIJA. Voli sebe i sve ćeš uspeti.

(Espreso/Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.