JEZIVO! ČOLINU ŽENU OBOŽAVATELJKA NOŽEM POSEKLA PO LICU: Ostala im je TRAUMA za ceo život!
Zdravko Čolić, Foto: TV Pink printscreen

horor!

JEZIVO! ČOLINU ŽENU OBOŽAVATELJKA NOŽEM POSEKLA PO LICU: Ostala im je TRAUMA za ceo život!

On je objasnio i da je u ovom slučaju sreća u nesreći bila to što njegova supruga nije ljubomorna, pa se drama brzo završila

Objavljeno:

Zdravko Čolić jedna je od najvećih muzičkih zvezda na ovom prostorima, međutim on se ne seća svih događaja iz prošlosti sa osmehom, a naročito ne onog kada je obožavateljka iskočila iz publike i napala njegovu ženu Aleksandru, sa kojom je u braku od 2001. godine.

Naime, mnogi su se pitali zašto se Aleksandra, sa kojom Čolić ima dve ćerke, gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti. Možda je jedan od razloga upravo skandal koji se svojevremeno dogodio.

zdravko Čolić
foto: printscreen

- Mnogo toga sam prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posledica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i deca treba da budu daleko od očiju javnosti - rekao je Čola u jednom intervjuu.

On je objasnio i da je u ovom slučaju sreća u nesreći bila to što njegova supruga nije ljubomorna, pa se drama brzo završila.

Zdravko Čolić
foto: Dragana Udovičić

- Moja supruga je reagovala kako treba. Ona razume moj posao. Mislim da to pozitivno deluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lepo, kao nešto što predstavlja deo mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Verujem da može da joj bude samo drago zbog toga - rekao je pevač.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.