CIFRE OD MILION I VIŠE DOLARA! POGODITE ČIJI JE VERENIČKI PRSTEN NAJPRESTIŽNIJI: Holivud PRŠTI od luksuza!
Bijonse, Džej Zi, Dženifer Lopez, Kim Kardašijan i Kanje Vest, Foto: Profimedia

zavrteće vam se u glavi!

CIFRE OD MILION I VIŠE DOLARA! POGODITE ČIJI JE VERENIČKI PRSTEN NAJPRESTIŽNIJI: Holivud PRŠTI od luksuza!

Najskuplje vereničko prstenje u Holivudu

Objavljeno:

Koliko je verenički prsten važan, zna svaka devojka koja mašta o svom velikom venčanju i "princu na belom konju". No, veličina, ali i cena vereničkog prstena posebno je važna slavnim holivudskim damama koje se na veoma suptilan način utrkuju u tome koja će pokazati lepši, veći i skuplji verenički prsten. U nastavku teksta pogledajte koje dame su na svojoj ruci nosile komad nakita vredan čak i više miliona dolara.

Legendarna Elizabet Tejlor volela je nakit i muškarce više od svega. Glumica se udavala osam puta – od toga dvaput za Ričarda Bartona, a svi njeni muškarci umeli su da je iznenade neverovatnim primercima nakita. Ipak, najupečatljiviji je prsten od 33,19 karata kojim ju je Barton oborio s nogu, a za koji je iskeširao neverovatnih 8,8 miliona dolara.

Reper Kanje Vest zaista morao da se potrudi kako bi je impresionirao, a petnaestokaratni prsten koji je Kim Kardašijan dobila, vredan 8 miliona dolara bio je stvarno pun pogodak. No, njihova ljubav nije dugo potrajala, jer su danas u procesu razvoda.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Ako želite da vam Kraljica Bi, odnosno kaže „da“, morate zaista da se potrudite, a Džej Ziju to nije bio problem. Osamnaestokaratni prsten s pravougaonim kamenom, vredan 5 miliona dolara zablistao je na ruci lepe pevačice, ali to nimalo ne čudi ako uzmete u obzir da su ona i njen suprug u ovom veku najmoćniji slavni par na planeti.

Bijonse, Džej Zi
foto: AP/ Evan Agostini

Kada je Paris Hilton rekla „da“ Parisu Latsisu, čuvenom nasledniku jedne poslovne imperije u Grčkoj, bila je zaslepljena dvadesetčetvorokaratnim vereničkim prstenom, vrednim 4,7 miliona dolara. Budući da ova veridba nije krunisana brakom i da je Hiltonova prsten nosila samo četiri meseca, može se reći da je ovo bila veoma loša investicija.

Paris Hilton
foto: Profimedia

Prsten kojim je pevač Mark Entoni zaprosio divu Džej Lo, je sve samo ne skroman. S obzirom na to da je Dženifer isprošena dva puta pre nego što je rekla „da“ Marku Entoniju, on je morao prilično da se potrudi da bi je oduševio. Vrednost prstena je neverovatnih 4.1 milion dolara.

Maraja Keri je takođe jedna od dama koja je zbog vrednosti vereničkog prstena zaslužila da se nađe na ovoj listi. Naime, njoj je Nik Kenon svojevremeno izdvojio sumu od 2,5 miliona dolara za sedamnaestokaratni prsten s ružičastim dijamantom.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.