Gde mi živimo? 5 razloga zbog kojih rođenja beba Seke i Nikolije ne smeju da budu vest dana u Srbiji!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

O narode!

Gde mi živimo? 5 razloga zbog kojih rođenja beba Seke i Nikolije ne smeju da budu vest dana u Srbiji!

Ponekad se zaista pitam šta nije u redu sa našom zemljom, a možda stvari zapravo posmatram iz pogrešnog ugla
Objavljeno:

Dakle, kao što već i moj pas kod kuće zna, Nikolija je dobila ćerku, zove se Rea, svi su super, baka Vesna je vesela. Onda je tu bila i Seka Aleksić, ali tu je već bila ozbiljna priča.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Printscreen

Porođaj je koštao tričavih 4.000 evra, dete se zove Jakov, a već imamo i njegovu natalnu kartu. E sad, uglavnom čitaoci govore, vi mediji ste krivi što pišete o tome. Jeste, pišemo - ali pišemo samo zato što vi neprestano klikćete na to, i po statistikama, to je nešto što vas zanima više od svega na svetu.

foto: Printscreen/Instagram/seka_aleksic

A da li imate predstavu šta ste sve propustili od zanimljivih priča i tema u poslednjih nedelju dana? Garantujemo da nemate pojma da su tuneli u ovoj zemlji sada "niži", ali znate da Jakov ima 3,2 kg i da je dugačak 48 santimetara. To znate jel?

E pa sada ćemo malo da vidimo kojih su to 5 razloga zbog kojih ovi porođaji nikako nisu smeli da budu glavna vest u Srbiji. A bili su!

1. Vunder kid

Da li ste čuli za Jovana Stevića? Dečaka od 16 godina čiji IQ iznosi preko 140, zna napamet da izvadi koren iz brojeva kao što su 616.225 ili 1.000.000.001. Selio se 21 put, bio je izopšten iz društva i nažalost živi u Srbiji!

I dok je Seka kupovala skupocene poklone za bebu, a vi ste kliktali po prvom otisku stopala, ovaj neverovatni dečak je kako kaže bio gladan i živeo na hlebu i pašteti.

On je vest! On i njegova pamet i snaga i skromnost...

foto: Printscreen

2. Zlostavljana žena iz Kaluđerice

Samo jedan pogled na nesrećnu ženu koju je suprug čak i žigosao usijanim žaračem na čelu, a prethodno ju je, da bi to učinio što vidljivijim, ošišao na ćelavo, govorila je o strahotama koje je preživela.

Porodično nasilje mora da bude glavna vest, nasilnicima mora da se stane na put.

Zbog njenog belega, hrabrosti da ustane i bori se protiv muža, ona je glavna vest!

foto: Printscreen

3. Stolar Mile

Mile stolar iz Beočina, Milorad Jurković, postao je poznat prošle godine širom Srbije kao čovek koji pravi drvene stolice za hranjenje beba koje ne prodaje, nego poklanja onima kojima je to potrebno.

Stolaru Miletu je Fejsbuk ukinuo stranicu iz nepoznatih razloga i sada ne može nikome da pomogne.

On je glavna vest jer je human i dobar čovek, a ne može ni to da bude! Mile misli na druge, a ne samo na sebe! Budi kao Mile!

foto: Printscreen
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.