Imaće veliku manu oko koje će se Veljko i Seka sukobiti! Uradili smo natalnu kartu malog Jakova i nismo se iznenadili! (FOTO)
Foto: Profimedia, Dragan Kadić

Šta kažu zvezde?

Imaće veliku manu oko koje će se Veljko i Seka sukobiti! Uradili smo natalnu kartu malog Jakova i nismo se iznenadili! (FOTO)

Suđeno mu je da bude lep, pravi muškarac i veliki zavodnik mekanog srca... Ali, tu je i druga strana...
Objavljeno:

Natalna karta je životni horoskop koji opisuje najvažnije događaje u životu, ali i situacije u kojima neko može da se nađe. Natalna karta je priča nečijeg života...

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Baš zato smo rešili da pitamo astrologa Draganu Savić da zaviri u život malog Jakova.

Hoće li njegov život biti u centru pažnje medija kao što je to sada Veljkov i Anastasijin ili ga čeka potpuno drugačija sudbina?

foto: Printscreen/Instagram/seka_aleksic

Dragana Savić je za portal Espreso.co.rs otkrila da je Jakov rođen da bude tatina sreća, a mamina duša, predodređen je za lep, lagodan i nadasve srećan život.

Porodila se Seka Aleksić: Sinčina stigla pre očekivanog termina!

- Naglašena je i vidljiva usmerenost na oca koji će mu svakako biti sjajan uzor, ali i nežna vezanost i zaštitnički stav prema majci. Iz pozicija u njegovom natalnom horoskopu možemo očekivati jedno posve nežno, osetljivo i drago dete koje će biti veoma vezano za svoju porodicu.

- Odlični aspekti u polju prijatelja garantuju sreću u izboru istih. Jakov će u svom ocu imati najboljeg prijatelja, saveznika i partnera i nije isključeno da će zajedno raditi na ostvarenju snova, planova i ciljeva - rekla je za portal Espresa astrolog Dragana Savić.

Veljko Piljikić obišao je svoju suprugu i novopečenu majku Seku Aleksić u privatnoj bolnici u kojoj se porodila

Kakva mrvica: Ovo je prva slika Sekinog sina Jakova! (FOTO)

foto: PREENTSCREEN, instagram

Jakov će imati lepe, snene oči i blag, topao pogled, fizički izgled koji odlikuje pravog muškarca i odevanje dostojno svakog prestižnog modnog magazina.

Trigon Marsa i Urana garantuje borben duh i fizičku snagu, kao i nepokolebljivost u ostvarenju onogo do čega mu bude stalo. Jedini nepovoljan aspekt se odnosi na nedostatak želje za boravkom u zatvorenom prostoru, tako da će imati snažnu potrebu za boravkom van kuće, što će njegovi roditelji Veljko i Seka , u to nema sumnje, svakako podržati.

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

Dragana nam je ispričala da je Jakov, kao što svi znamo dete rođeno iz velike želje i još veće ljubavi, pa će u dogledno vreme Jakov privlačiti i pažnju suprotnog pola. Biće veliki zavodnik, ali će se i lako zaljubljivati.

Uspeh u poslovnim poduhvatima je osiguran pozicijom Merkura i Severnog mesečevog čvora u polju karijere.

Astrolog nam otkriva i šta će biti njegove mane i poroci: I, ako malo razmislite, jasno je vam da će najveći "sukob" Seke i Veljka biti baš oko ove stvari!

- Biće mu izuzetno teško da odoli slatkišima, a sasvim je sigurno da će ih tata odobravati, a mama često negodovati pa čak i braniti. Jedno je sasvim sigurno, rođeno je jedno vredno i fino vaspitano dete koje će u dogledno vreme biti izuzetno posvećeno privatnom poslu i timskom radu.

Deca rođena iz velike želje i bezgranične ljubavi donose svojim roditeljima sreću, radost i veselje, kao i svima koji se budu našli u njegovom okruženju. Bog neka ga čuva, a zvezde neka mu namignu! - završila je Dragana Savić za portal Espreso.co.rs.

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

Ukoliko se sve ovo ispostavi kao tačno, Jakov će itekako puniti naslovne strane svih medija, a uspeće i da profitira od toga. Čestitamo Veljku i Seki, dobili ste pravog malog junaka!

(N.Atanacković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.