KO BOMBA ODJEKNULA JE VEST DA DRAGANA MIĆALOVIĆ RASKIDA VERIDBU: Sada se saznalo i ZAŠTO, isplivali sočni DETALJI!
Foto: Dragana Udovičić

šok

KO BOMBA ODJEKNULA JE VEST DA DRAGANA MIĆALOVIĆ RASKIDA VERIDBU: Sada se saznalo i ZAŠTO, isplivali sočni DETALJI!

Njih dvoje su se, prema ovim navodima, sporazumno rastali još pre nekoliko nedelja, ali glumica o tome nije želela da priča javno

Objavljeno:

Glumica Dragana Mićalović (30) raskinula je sa biznismenom Stevanom Purićem (33), uprkos pričama da su za ovo proleće planirali venčanje, dok su sada isplivali razlozi za hrah romanse.

Dragana i Stevan su stavili tačku na njihovu ljubav, dok se o njihovom zakazivanju venčanja šuškalo još od prošle godine. Kako piše "Stori", shvatili su da nisu jedno za drugo, dok je Mićalovićeva rešila da se u potpunosti posveti poslovnim obavezama i još uvek ne želi da se vezuje.

Mićalovićeva i Purić su odlučili da ostanu dobri prijatelji, te među njima tokom raskida nije "letelo perje", a da li će tako i biti pokazaće vreme.

Dragana Mićalović, Miloš Vuksanović
foto: Printskrin: TV Pink

Stevan Purić je biznismen i vlasnik benzinske pumpe u Beogradu. Njegova bivša supruga Jovana se svojevremeno takmičila u "Zvezdama Granda". Sa njom je dobio tri ćerke: Niku, Zaru i Bjanku. Nika Purić (12) je poznata po učešću u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", u kojem je ostvarila zavidan uspeh.

Njih dvoje su se, prema ovim navodima, sporazumno rastali još pre nekoliko nedelja, ali glumica o tome nije želela da priča javno.

(Espreso / Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.