RAZJASNILA SVE O VRAĆANJU SA SRPSKE GRANICE! Oglasila se Jadranka, DOBILA IPAK ZABRANU!
Foto: Printscreen

INCIDENT!

RAZJASNILA SVE O VRAĆANJU SA SRPSKE GRANICE! Oglasila se Jadranka, DOBILA IPAK ZABRANU!

Pevačica se osvrnula na nedavna pisanja domaćih medija.

Objavljeno:

U domaćim medijima je nedavno osvanula vest da je Jadranka Barjaktarović pre nekoliko dana vraćena sa srpske granice, te da joj je tom prilikom zabranjen ulazak u našu zemlju zbog širenja govora mržnje.

Nedugo zatim se za "Mondo" oglasio pevačicin menadžer, te istakao da je ona u oktobru poslednji put pokušala da uđe u Srbiju i da je tada vraćena uz pomenutu zabranu, a sada se oglasila i Barjaktarovićeva.

Jadranka je, takođe, potvrdila da je dobila zabranu ulaska u našu zemlju, ali i demantovala da je bilo ikakvog incidenta na granici.

Jadranka Barjaktarović
foto: Ana Paunković

"Incidenta nije bilo nikakvog, a da sam dobila zabranu - jesam. Ne želim da produbljujem ovu temu. Srdačan pozdrav",rekla je.

Podsećamo, Jadranka se našla u centru skandala kada je prošle godine na jednom nastupu u Podgorici pevala "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije". Ona je nakon pomenutog nastupa bila meta višenedeljnih prozivki da vređa zemlju u kojoj je počela i izgradila karijeru, a njen postupak osudile su i njene mnogobrojne kolege.

Barjaktarovićeva je inače zbog svog tadašnjeg postupka zabranjena na pojedinim televizijama i na festivalima. Savet estradno-muzičkih umetnika je u septembru prošle godine odlučio da pevačici uskrati mogućnost učestvovanja na manifestacijama u njihovoj organizaciji.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.