"ZNAMO NAS DVE DA SE POFAJTAMO"! MIRA ŠKORIĆ PROGOVORILA O SVAĐAMA SA KARLEUŠOM: Iza kamera se dešava prava DRAMA!
Foto: Printscren / Instagram

opa!

"ZNAMO NAS DVE DA SE POFAJTAMO"! MIRA ŠKORIĆ PROGOVORILA O SVAĐAMA SA KARLEUŠOM: Iza kamera se dešava prava DRAMA!

Dugogodišnje prijateljice.

Objavljeno:

Pevačica Mira Škorić uspešno obavlja svoj zadatak u poslednje tri sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja u Srbiji i regionu, "Zvezde Granda".

Folk zvezda je u timu Jelene Karleuše, sa kojom zajedno priprema kandidate za izlazak na veliku scenu.

Iako je do saradnje između Mire i Jelene došlo spontano, njih dve savršeno funkcionišu.

Međutim, Mira Škorić je otkrila da se često i posvađa s Karleušom kad dođe do sukoba mišljenja, ali, kako kaže, brzo reše situaciju.

Mira Škorić
foto: Printscreen Prva tv

- Kod Jelene sam ušla sasvim spontano. Čule smo se i dogovorile. Lepo se snalazim. Najviše volim studijski posao, pa mi rad sa kandidatima ne pada teško. Volim da budem tu - prisutna, a nevidljiva. Tu sam da podržim kandidate, a da hoću da se slikam, ja bih se zaista slikala i ozbiljno fajtala da sam na mestu žirija. Ali jednostavno, valjda sam toliko omatorila da sam koncentrisana strogo na studijski rad. Borim se ja iza kamera, a Jelena je tamo da se bori ispred kamera. Ona je inače veliki borac. - rekla je pevačica, pa dodala:

Mira Škorić
foto: Printscreen Youtube

- Ona je ozbiljan profesionalac. Nama je izvršni producent Zoran Birtašević i on je između nas jedna nit. Nas dve znamo da se pofajtamo i posvađamo kad radimo. To se uglavnom dešava oko izbora pesama. Ona ima jedno mišljenje, ja drugo. Ja hoću narodno, ona traži pop. Međutim, naše svađe traju kratko. Ona je prekorektna i posvećena je kandidatima. Upućena je u svaki detalj. Recimo, danas neće biti na probi, ali će biti upućena u sve šta i kako. Bila je situacija kada sam ja radila nešto oko same interpretacije, ona je samo pitala dokle smo tu i došla je. Bezuslovno je dala svoj doprinos. Ja sam nešto bila umorna, a ona je preuzela palicu i održala probu. - zaključila je Škorićeva.

(Espreso/Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.