KRISTINI MANDARINI JEZIVO UNAKAŽENO LICE: Isplivale uznemirujuće fotke DEFORMACIJE, poslala UPOZORENJE!
Foto: Instagramscreen/Kristina Mandarina

ŠOK!

KRISTINI MANDARINI JEZIVO UNAKAŽENO LICE: Isplivale uznemirujuće fotke DEFORMACIJE, poslala UPOZORENJE!

Naša najpoznatija prodavačica mandarina objavila je pomalo uznemirujuće fotografije ožiljaka nastalih nakon zahvata poznatog kao cat eyes (mačje oči)

Objavljeno: 10:10h

Kristina Penava (22) široj javnosti poznatija kao Kristina Mandarina objavila je fotografije s ožiljcima estetskog zahvata koji je pošao po zlu.

- S ovim ožiljcima živim skoro godinu dana. Proverite svog doktora, estetskog hirurga pre bilo kakvog zahvata na vašem licu/telu - upozorila je svoje pratitelje.

Kristina Mandarina
foto: Instagram

Ožiljci su nastali nakon operativnog zahvata poznatog kao 'cat eye' odnosno 'brow lift' koji je u posednje vreme postao vrlo popularan, a u kojem se jedno trouglasto polje kožnih rezova duž spoljne strane obrve, nakon čega se odreže i deo mišića. Tamo tada ostaje donji deo mišića koji se zašije koncem, a njime se dalje manipuliše obrvom. Nakon toga vrši se tzv. priprema dubokih tkiva skroz do kosti, a koncem povlači obrva koja se fiksira uz lubanju.

- Ne dozvolite da se ovo i vama dogodi - napisala je Kristina.

Kristina Mandarina
foto: Instagram

Na post su odmah odreagovali i pratioci koji imaju iskustva s istim problemom, a Kristina im je saosećajno posvetila svoju sledeću objavu.

- Jadne cure, devojke, žene. Žao mi je da vas ima toliko.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.