SEVERINA JE IMALA TAJNU VEZU SA 17 GODINA STARIJIM KANTAUTOROM, A ONDA GA JE TUŽILA: Prozivala ga je pred svima!
Foto: Beta

malo ko se seća njega!

SEVERINA JE IMALA TAJNU VEZU SA 17 GODINA STARIJIM KANTAUTOROM, A ONDA GA JE TUŽILA: Prozivala ga je pred svima!

Ovaj period iz njenog života bi rado preskočila.

Objavljeno:

Hrvatska muzička zvezda Severina Kojić već šest godina u turbulentnom je braku sa sportskim menadžerom Igorem Kojićem, sinom folk pevača Dragana Kojića Kebe.

Pre ovog braka Severina je bila u emotivnim vezama sa još nekim poznatim muškarcima, a jedna romansa ostala je pod velom tajni.

Severina
foto: Printskrin / Instagram / Severina

Severina je na početku karijere bila u vezi sa Alenom Marinom iz grupe “Kojoti”, ali i sa kantautorom Zrinkom Tutićem, a saradnja sa njim ju je proslavila.

Naime, Severina je prvi album izdala 1990. godine kojim se nije proslavila, a onda je započela saradnju sa Tutićem na drugom albumu i od tada njena karijera kreće uzlaznom putanjom.

“Nakon raskida s njenom muzičkom kućom, Severina je gotovo stidljivo došla u Croatia Records i uz kafu rekla: “Zašto mi ne bismo sarađivali?”. Tad sam izrekao rečenicu za koju mislim da je bila presudna za njen dalji rad na estradi – da Severina treba da raskrsti sa svojim devojačkim stilom. “Severina devojka” treba da se pretvori u “Severinu ženu” i to je ona apsolutno shvatila. Ona je talentovana pevačica koja svojom energijom, zračenjem, izgledom i ekspresijom osvaja ljude”, izjavio je Zrinko jednom prilikom za Nacional.

Zrinko Tutić
foto: Youtube

Tajna ljubavna veza Severina i Zrinka trajala je pet godina, nikada je nisu priznali, a Zrinko je od Severine stariji 17 godina.

Njihova saradnja prekinuta je 1998. godine, a tada je pevačica optužila Tutića za “robovlasničke” ugovore koje je sa njim potpisala i zbog kojih su završili na sudu. Pričalo se da je do razlaza došlo ne zbog poslovne, već zbog emotivne strane.

Inače, Severina je 2002. godine napravila pravi skandal na “Porinu” koji se i danas pamti. Naime, Severina je nastupila sa pesmom “Mala je dala” sa izmenjenim tekstom, dok je u prvom redu sedeo niko drugi do bivši saradnik Zrinko Tutić.

Na pozornici Porina napljuvala je Zrinka Tutića, a nekoliko godina kasnije je rekla da u zrelijim godinama nikada ne bi mogla da uradi nešto tako.

“Vitar puše, ja pijem kavu u jednom dubrovačkom kafiću i fiksiram plavu kosu na poznatom muškom biću. Svi ga znate, glavni je na Porinovu spisku, glazbeni je kritičar u tisku. Teški foler, ušminkani rokenroler. Joj, ispast će sad da je gad, ustvari i je, ali dobro sad…”, pevala je Severina, dok je Tutić sedeo u prvom redu.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.