Prva javna fotka Kosmajca u provodu! Znamo ga kao opasnog, ali na koncertu u Tominu čast se baš raznežio!
Foto: Damir Dervišagić

sumnjivo lice

Prva javna fotka Kosmajca u provodu! Znamo ga kao opasnog, ali na koncertu u Tominu čast se baš raznežio!

Na 25. godišnjicu smrti legendarnog Tome Zdravkovića, 28. septembra u "Kombank areni" održan je koncert u čast ovog pevača, kompozitora, pesnika i boema, na kome su bile mnoge poznate ličnosti
Objavljeno:

Postideli se kad ih je pitao dižu li vezu na sledeći nivo: Veljko i Ksenija javno o svojoj svadbi! (FOTO)(VIDEO)

U pitanju je Dragoslav Kosmajac koji je sa prijateljima došao na koncert i uživao u VIP loži. On je vidno raspoložen pevao Tomine hitove i pio belo vino. A po izrazu lica vidimo da su ga očigledno pogodile pesme velikog Toma, baš je izgledao razneženo.

Podsetimo, Kosmajac je bio uhapšen u novembru 2014. godine u svojoj kući na Zvezdari, nakon što je u izjavama predstavnika vlasti dovođen u vezu sa trgovinom narkoticima.

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je početkom juna dopunjenu optužnicu protiv Kosmajca zbog zloupotrebe službenog položaja podstrekavanjem, a privremeno mu je oduzeto više od 20 lokala i objekata.

Međutim, Viši sud u Beogradu je u junu pravosnažno je odbio optužni predlog protiv Dragoslava Kosmajca kojim se tereti za krivično delo poreska utaja, jer smatra da delo koje je predmet optužbe nije krivično delo, već prekršaj.

foto: Damir Dervišagić

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.