Terza će garant poludeti: Maša u vezi sa našim poznatim fudbalerom! I to ne bilo kojim! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/gospodjicaterzic

auu jel normalna?

Terza će garant poludeti: Maša u vezi sa našim poznatim fudbalerom! I to ne bilo kojim! (FOTO)

Maša Terzić i Veljko Ražnatović pre više meseci raskinuli su svoju dugogodišnju turbulentnu vezu, a samo je bilo pitanje vremena kada će Terzićeva naći novog dečka s obzirom da je Veljko već uveliko u ozbiljnoj vezi
Objavljeno: 10:05h

Sve je snimljeno: Evo kako ljubi Anastasija Ražnatović! Dobro gledajte! (FOTO) (VIDEO)

Maša je okačila fotku sa bivšim fudbalerom Partizana Sašom Lukićem, a on je ispod fotke ostavio kratak, ali efektan komentar.

- Ljubav! - napisao je jednostavno Lukić.

❤️❤️❤️

A photo posted by @gospodjicaterzic on

Lukića su pre sedam godina u Partizan doveli skauti Trbojević i Kostić, kod trenera Zavišića, a čelnici iz Humske zvali su ga "budućnost Partizana", ali godinu dana kasnije "budućnost Partizana" postala je sadašnjost i budućnost Torina.

Fudbaler rođen u Šapcu 1996. godine karijeru nastavlja u Italiji, kod Siniše Mihajlovića, za čiji tim je potpisao petogodišnji ugovor.

#forzatoro

A photo posted by SL25 (@sasa.lukic) on

Partizan je za "bisera" svoje Škole, kako su ga još do pre koji mesec nazivali vodeći ljudi kluba iz Humske, dobio 1.500.000 evra. Lukić je za Partizan odigrao 27 utakmica i postigao dva gola. Bio je član reprezentacije Srbije do 17 godina, a sada je deo mlade selekcije, za koju je već upisao dva nastupa.

????????National team #U21

A photo posted by SL25 (@sasa.lukic) on

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.