BAKA PRASE IMA DEVOJKU? PRATI JE 200.000 LJUDI: Želeo je da je SAKRIJE, ali ih je DETALJ odmah OTKRIO! (FOTO)
Foto: ATA

opa

BAKA PRASE IMA DEVOJKU? PRATI JE 200.000 LJUDI: Želeo je da je SAKRIJE, ali ih je DETALJ odmah OTKRIO! (FOTO)

Njegovi obožavaoci su komentarisali da je u pitanju influenserka Anja Blagojević, a ono što ih je odalo su, između ostalog, i njeni žuti nokti

Objavljeno:

Baka Prase je, naime, zaintrigirao javnost nakon novog klipa na Jutjubu, gde se mladi, zaljubljeni par slikao za Bogdanovu novu kolekciju. S obzirom na to da nije želeo da devojku prikaže javnosti, na njenu glavu je stavio stiker "praseta".

Njegovi obožavaoci su komentarisali da je u pitanju influenserka Anja Blagojević, a ono što ih je odalo su, između ostalog, i njeni žuti nokti.

Na snimku koji je jutjuber objavio jasno se vidi da devojka, kojoj je lice prekriveno stikerom, ima žuti manikir, a Anja je na nekoj od svojih ranijh slika takođe imala urađene iste nokte. Inače Anju na Instagramu prati 190.000 ljudi i divi se njenom izgledu.

Inače, u toku dana llić je na Instagram storiju podelio fotografiju na kojoj znažno grli devojku kojoj se ne vidi lice, već je okrenuta leđima.

- Krećem da snimam sa devojkom koja me je promenila na bolje i koja je izvor moje sreće već dugo vremena i hoću da je napokon upoznate - napisao je Baka Prase.

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.