MACA TVRDI DA JE CEO SVET POVEZAN SA DROGOM: Oglasio se povodom HAPŠENJA, govori samo jednu stvar!
Foto: RTV Pink/Premijera

au

MACA TVRDI DA JE CEO SVET POVEZAN SA DROGOM: Oglasio se povodom HAPŠENJA, govori samo jednu stvar!

Navodno je u pitanju restoran "Semendria", a u tom lokalu glumac Dragan Marinković Maca bio je čest gost i prijatelj sa vlasnikom

Objavljeno:

Ugostitelj P. B. (43) iz Srbije, koji drži restoran u Beču, koji je veoma popularan među gastarbajterima, ali i našim poznatim ličnostima, uhapšen je sa više od pet kilograma droge i oružjem, javljaju austrijski mediji.

Navodno je u pitanju restoran "Semendria", a u tom lokalu glumac Dragan Marinković Maca bio je čest gost i prijatelj sa vlasnikom, što nam je i sam potvrdio. Takođe, Marinković je u pomenutom objeku jednom prilikom vodio zabavni program.

- Ne znam ništa o hapšenju, radio sam sinoć, Peca je moj brat, šta ima tu ja ne znam. Znam da je, vezano za ugostiteljstvo, najjači gospodin, ali i brat - rekao je Marinković za Telegraf JETSET.

Dragan Marinković Maca
foto: Dragan Kadić

Na pitanje da li je ikada čuo da je vlasnik restorana "Semendria", kako ga oslovljava, Peca, povezan sa drogom, Marinković nam je rekao:

- Daj, nemoj me zafrkavati, ceo svet je povezan sa drogom, svi su u tome, ne zaje**vajte se više i ne pravite se budale. Svi se udaraju, bodu se u du*e i u venu.

Podsetimo, pored Marinkovića, gost pomenutog lokala bio je i folk pevač Radiša Trajković Đani, On je 2017. godine za prilog, koji je emitovan u emisiji "Amidži šou", u tom objektu ugostio voditelja Ognjena Amidžića, a tom prilikom govorio je da je vlasnik i pokazao mu je ceo restoran.

Takođe se u prilogu pojavljuje muškarac kog Đani oslovljava sa Peca, on je tada sedeo za stolom sa folk pevačem i Amidžićem.

- Moja kafana, moram da se borim za decu, za familiju... Imamo par restorana, moram pomoći kad se radi, da pomažemo konobarima, pečemo prasiće... Jedna je "Semendria" - rekao je tada Đani i pokazao Amidžiću prase koje se peče na ražnju.

- Dolaze naši, stranci, svi, iz cele bivše Jugoslavije ludi - rekao je tada Trajković i dodao da je on "gazda i konobar" u pomenutom objektu.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.