CECA GA JE JAKO VOLELA I POSVETILA MU PESMU! Mnogo godina kasnije pevala je na svadbi njegove ćerke!
Foto: printscreen

stara ljubav!

CECA GA JE JAKO VOLELA I POSVETILA MU PESMU! Mnogo godina kasnije pevala je na svadbi njegove ćerke!

Bila velika ljubav.

Objavljeno: 16:10h

Svi dobro znamo da je Svetlana Ceca Ražnatović bila udata za Željka Ražnatovića Arkana te da mu je rodila sina Veljka i ćerku Anastasiju.

Ipak, krajem osamdesetih Ceca nije bila sama. Prvi pevačicin momak za koga je znala domaća javnost bio je fudbaler Vladan Lukić, a mediji su pisali da je upravo njemu posvetila njen čuveni hit “Pusite me da ga vidim”.

Ljubav između Cece i Vladana buknula je 1989. godine, kada je on bio poznati igrač Crvene zvezde, a ona pevačica u usponu koja je gradila karijeru u Beogradu. Fudbaler je tada imao 18, a ona samo 15 godina.

Vladan Lukić
foto: Fonet Aleksandar Levajković

Pominjalo se čak i to da su se verili i da spremaju svadbu, ali su se rastali 1990, kada je Vladan otišao u vojsku.

Vladanova ćerka Sara udala se pre nekoliko godina, kada joj je na svadbi zapevala upravo Ceca. Lukić je za vreme bombardovanja Srbije igrao u Mecu, u Francuskoj, ali nije mogao da podnese da igra fudbal dok njegov narod pati i vratio se u Srbiju. Nakon toga je godinu dana igrao u Grčkoj i sa samo 30 godina završio karijeru.

On je jedni srpski sportista koji se na vrhuncu svoje karijere 1999. vratio u Srbiju tokom NATO bombardovanja i odmah se stavio na raspolaganje vojsci i bio raspoređen na položaj,prenosi Informer.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.