PODMLADIO SE POD STARE DANE, MNOGI SE PITAJU JEL MOGUĆE DA JE ON: Pevač ofarbao kosu i pustio bradu,ZNATE LI KO JE?
Foto: printscreen

šok!

PODMLADIO SE POD STARE DANE, MNOGI SE PITAJU JEL MOGUĆE DA JE ON: Pevač ofarbao kosu i pustio bradu,ZNATE LI KO JE?

Odavno se povukao u ilegalu!

Objavljeno:

Smederevac je poznat i po tome što je rođen sa neobičnim hendikepom, ali muzika je učinila da se on izdigne iz depresije.

Pevač narodne muzike Dragan Pantić Smederevac odavno se povukao u ilegalu. Sada se pojavio na sceni sa drastičnom promenom imidža.

zabava, estrada, dragan pantić smederevac
foto: printscreen

Duga brada i ofarbana kosa transformisale su ovog folkera do neprepoznatljivosti. Stare pesme koje pamte generacije u izvođenju podmlađenog pevača izazavale su šok javnosti.

Pevač je poznat i po tome što je rođen sa neobičnim hendikepom, ali muzika je učinila da se on izdigne iz depresije.

1 / 2 Foto: printscreen

Naime, on je rođen sa levom rukom manjeg dlana nego što je desna. To je za njega bilo strašno, specijalno u vreme kada je išao u školu. Nešto kasnije u sebi je otkrio talenat za pevanje i njegov život se menja uprkos hendikepu. Seoski svirači su ga uzeli pod svoje, i odmah je počeo da zarađuje lepe pare. Prestao je da posmatra svoju malu ruku kao teret, u njoj je držao mikrofon i postao je velika zvezda stare Jugoslavije.

- Upravo leva ruka je meni zlatna ruka, jer uvek sam u njoj nosio mikrofon. A ja sam kroz taj mikrofon pokazivao ko sam i šta sam - rekao je Smederevac jednom prilikom. Postao je tražen, plaćen i tiražan. Nije bilo mesta gde nije pevao, a video je i beli svet zahvaljujući svojoj muzici.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.