Ovome se smeje i Rađen! Evo kako je Bulat sinoć isprozivao Rađena zbog kokaina, ali to nije naj-biser! (FOTO)
Foto: Printskrin / Fejsbuk

crni marko

Ovome se smeje i Rađen! Evo kako je Bulat sinoć isprozivao Rađena zbog kokaina, ali to nije naj-biser! (FOTO)

Bulatovi se trenutrno glavni na tapeti kada je javnost Srbije u pitanju..
Objavljeno:

Smatra da su sportisti u ovoj zemnlji vrlo protektovani, čak i onda kada je reč o drogi, i da to nije u redu.

Bulat napokon propevao: Ovaj čovek stoji iza cele priče o kokainu i hapšenju moje supruge! (FOTO)

Krivo mu je što nije imao zaštitu i podršku u ovoj situaciji od šire javnosti, a kako on kaže, ni uprkos tome što je svima dokazao da se ne drogira.

foto: Zorana Jevtić

Shvatili smo da je reč o proslavljenom sportisti i velikašu Nikoli Rađenu.. Koji se baš pre nekoliko dana vratio u bazen nakon što je njegova žalba na suspendiju uspešno prošla.

Nismo navikli da se Bulat koristi niskim udarcima, a ovo je zaista bilo očigledno upereno ka Rađenu. Šta li će njegova koleginica i supruga isprozivanog sportiste da kaže na sve ovo?

Ali, nameće se i još jedno pitanje. Bulat je na pitanje da li se drogira odgovorio da ne, kao i da kao dokaz ima rezultat sa testa. Međutim, kao da su i Ogi i on zaboravili da je sve vreme priča bila njegovoj ženi, odnosno da je ona uhapšena zbog kokaina.

Tako da, ne možemo da ne primetimo da je on sve vreme pričao o sebi i svom testu, a da je suprugu "slučajno" malo izopštio iz te priče, ali najveći hit je bio način na koji je "odbranio".

- Ljudi, ja se ne drogiram, to je dokazano. Znači automatski se ne drogira ni moja žena - izjavio je Marko je jednom trenutku.

Kako da kažemo.... Pa, na primer. Ja ne volim pljeskavice, to automatski znači da ih moja žene ne jede. :)

Ili da uporedimo ovako i banalizujemo još malo: Ja ne volim haljine , to automatski znači da ih ne voli ni moja žena! :)

E, bre, Marko....

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.