ZNATE LI KO JE PRVA ŽENA PETRA STRUGARA?! Ljubio je pre Milice Todorović, bavi se glumom i imaju zajedničko dete!
Petar Strugar, Foto: Marina Lopičić

lepa je!

ZNATE LI KO JE PRVA ŽENA PETRA STRUGARA?! Ljubio je pre Milice Todorović, bavi se glumom i imaju zajedničko dete!

Brak nije dugo potrajao, ali su ostali u dobrim odnosima.

Objavljeno:

Glumac Petar Strugar je prošle godine bio u žiži interesovanja zbog emotivne veze sa pevačicom Milicom Todorović, koja se posle nekoliko meseci završila neslavno, iako su mnogi mislili da će biti i venčanja.

Petar Strugar
foto: Damir Dervišagić

Petru to ne bi bio prvi brak, da je uopšte došlo do toga, jer je pre Milice bio u bračnoj zajednici sa koleginicom Ivanom Nikolić.

Venčali su se u decembru 2013. godine u prisustvu najbližih u Zemunu, a u junu naredne godine dobili su sina Zarija. Ipak, nakon nešto više od godinu dana odlučili su da stave tačku na brak, a ostali su u dobrim odnosima zbog naslednika, o kojem oboje brinu.

Petar i Ivana su ostali dobri, a glumac je u jednom intervjuu izjavio da je sa Ivanom "u boljim odnosima nego kada su bili u braku", te da oboje smatraju da je veoma važno da podjednako budu uključeni u vaspitavanje sina.

Petar Strugar
foto: printscreen

Poznato je da je Petar veliki zaljubljenik u konje i da obožava da jaše, a i njegova bivša supruga takođe voli ove plemenite životinje.

Na njenom Instagramu, baš kao i na Petrovom, često možemo videti fotografije na kojima uživa u jahanju, kao i da je tu ljubav prenela i na sina koji joj se nekada pridruži.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.