SEVERINA DANAS PUNI 49 GODINA, A POKLON KOJI JE DOBILA JE VANVREMENSKI: Ovo ne može SVAKO, a ona je imala ČAST!
Foto: Nemanja Nikolić

AUUUU!

SEVERINA DANAS PUNI 49 GODINA, A POKLON KOJI JE DOBILA JE VANVREMENSKI: Ovo ne može SVAKO, a ona je imala ČAST!

Svaka čast!

Objavljeno:

Severina danas slavi 49. rođendan, a na Instagramu je otkrila da su je dva poklona posebno oduševila.

Prvi je, naravno, onaj sina Aleksandra koji joj je, otkriva pevačica, poklonio crtež, a drugi je to što se našla na naslovnici knjige slavnog Maxa Bunkera, inače tvorca popularnog Alana Forda.

Severina se našla na naslovnoj strani knjige U ime mafije Luciana Scchia, poznatijeg pod pseudonimom Max Bunker. Reč je o strip scenaristu, publicisti i novinaru, tvorcu svetski poznatih italijanskih stripova, od kojih je najpopularniji Alan Ford.

Knjiga je objavljena upravo na Severinin rođendan, a ona je otkrila i kako je do saradnje došlo.

"Čuj, hani, halo Bing, kako brat? Zvali su iz izdavačke kuće 'Sandorf' da bi oni i Max Bunker hteli da budeš na naslovnici njegovog romana. To je krimić... i da odabereš manekene za detektiva i kriminalca...' Mene zvali? Max Bunker? Alan Ford? ??&€@$£¥€ Snimali smo za par dana… Moja ekipa s kojom snimam i novi album… Detektiv sa šeširom je moj tonski snimatelj Domagoj Perišić, a kriminalac koji sedi je kompozitor i producent Filip Miletić. A kako su samo njih dvojica bili uzbuđeni… A ja sa, u žutoj haljinii na naslovnoj stranici knjige Maxa Bunkera i pucam od sreće. Hvala majko što me rodi. Hvala izdavačkoj kući 'Sandorf'. Hvala Max Bunker, hvala Broj 1, hvala Vam što ste nam ulepšali detinjstvo, ovo je za mene velika radost i čast… Jer Vaše ime je zlatnim slovima urezano u dnevnik mog detinjstva. Ovo mi je najlepši poklon za rođendan, posle crteža mog sina", napisala je Severina uz fotografiju sa naslovnice.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.