VLASNICI LUKSUZNOG NAKITA NA ESTRADI:Ukras na ruci košta kao jedan ceo stan,a ON POSEDUJE DIJAMANTSKI I NAJSKUPLJI!
Foto: Printscreen

ima se može se!

VLASNICI LUKSUZNOG NAKITA NA ESTRADI:Ukras na ruci košta kao jedan ceo stan,a ON POSEDUJE DIJAMANTSKI I NAJSKUPLJI!

Poznate face nose satove koji koštaju kao garsonjera!

Objavljeno:

Najveći kolekcionar skupocenih "čuka" jeste osnivač "Grand produkcije" Saša Popović, koji se nedavno u Jutarnjem programu Prve televizije pohvalio novim "roleksom", vrednim čak 26.800 evra!

Ovaj model je od žutog zlata, međutim, on nije najskuplji u Popovićevoj zbirci.

- Saša ima satove koji su vredni i po 40.000 evra. Opsednut je njima! Godinama kupuje satove, ali je nedavno ostao bez dela kolekcije kada mu je u kuću provalio Vojislav Stojčić, sin ubijenog policijskog generala Radovana Stojičića Badže! Tom prilikom je iz Popovićevog sefa nestalo osam modela u ukupnoj vrednosti od 142.000 evra. Bez obzira na to, Sale i dalje ima ubedljivo najviše skupocenih satova na estradi - kaže izvor Informera.

Saša Popović
foto: youtubescreen

I Svetlana Ceca Ražnatović voli da se počasti dobrim modelima. Najvredniji u njenoj kolekciji je "roleks dejtona", vredan čak 40.000 evra

Ova marka je ubedljivo najpopularnija među estradnjacima, pa tako njihove modele imaju i Radiša Trajković Đani, Marija Šerifović, Saša Kovačević, Sandra Afrika, Aleksandra Prijović i Sofija Milošević. Đanijev model, koji je veoma redak, košta čak 38.000 evra i važi za "roleks" sa najboljim mehanizmom. Sandrin je nešto skuplji i košta 41.000 evra, a napravljen je od žutog zlata. Afrika svog ljubimca nikada ne skida sa ruke.

Ceca Ražnatović
foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

- Sandra je emotivno vezana za njega i stalno ga nosi - kaže sagovornik. Model koji ima Sofija Milošević košta oko 30.000 evra i od osamnaestokaratnog je zlata. Zglob Elene Kitić, ćerke Mileta Kitića, krasi lepotan iz kolekcije "AP" od 45.000 evra. I Jelena Đoković se pohvalila časovnikom iste marke, vrednim 47.000 evra. Okvir ovog sata ima 32 dijamanta, ali se šuška da ga je dobila kada je Novak Đoković bio zaštitno lice "AP" satova, pre nego što je počeo da reklamira marku "seiko".

Baka Prase
foto: Espreso/Aleksandar Stojanović

Zvanično najskuplji sat na estradi ima Baka Prase. On se pohvalio modelom "frenk miler", na kom se nalazi čak 340 dijamanata i koji košta 55.000 evra. S obzirom na to da je jutjuber pričao i da je kupio stan, a ispostavilo se da ga je samo iznajmio, onda ne bi bilo iznenađenje i da mu je "čuka" fejk.

Lukasa boli uvo za marke

Aca Lukas jedan je od retkih pevača koji nije opterećen markama satova. Iako u kolekciji ima i skupe modele, najčešće nosi časovnik od 350 evra marke "dži šok".

Saša Popović 26.800E Ceca Ražnatović 40.000E Elena Kitić 45.000E Jelena Đoković 47.000E Sofija Milošević 31.000E Sandra Afrika 41.000E Marija Šerifović 8.000E Baka Prase 55.000E Saša Kovačević 30.000E Đani 38.000E Aleksandra Prijović 16.450E

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.