ĐORĐE DAVID SE PONAŠA ODGOVORNO! Primio je VAKCINU, JEDVA uspeo pre par meseci da POBEDI VIRUS!
Foto: Youtube

hit

ĐORĐE DAVID SE PONAŠA ODGOVORNO! Primio je VAKCINU, JEDVA uspeo pre par meseci da POBEDI VIRUS!

David je jedan od retkih koji svojim ponašanjem i poštovanjem epidemioloških mera pruža pravi primer svima kako bi trebalo da se ponašano, shodno tome da ga gotovo nigde ne možemo videti bez maske.

Objavljeno:

Roker Đorđe David, kog trenutno možemo videti u ulozi žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, kako pišu domaći mediji, vakcinisao se protiv koronavirusa.

Prema sopstvenom priznanju, pevač ke bio jedan od onih ljudi koji su bili skeptični da virus korona postoji i verovao je da su preporučene mere opreza i zaštite sulude i nepotrebne. Mišljenje je promenio istog dana kada se zarazio Kovidom 19 i bio hospitalizovan, gde je danima ležao priključen na kiseonik.

Roker je rešio da preuzme stvar u svoje ruke, a kako piše “Skandal”, primio je vakcinu protiv koronavirusa, a ovim pute dao je jasnu poruku publici šta im je činiti.

Naime, David je jedan od retkih koji svojim ponašanjem i poštovanjem epidemioloških mera pruža pravi primer svima kako bi trebalo da se ponašano, shodno tome da ga gotovo nigde ne možemo videti bez maske.

(Espreso/Skandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.