SIN TOMA HENKSA OBJAVIO NAJBEZOBRAZNIJI SPOT IKADA: Devojke mu tverkuju u lice, POZNATA PEVAČICA U INTIMNI DEO!
Foto: Profimedia, Instagram

šok!

SIN TOMA HENKSA OBJAVIO NAJBEZOBRAZNIJI SPOT IKADA: Devojke mu tverkuju u lice, POZNATA PEVAČICA U INTIMNI DEO!

Sve grozio objavom.

Objavljeno:

Sin Toma Hanksa (64), reper i glumac Čet Hanks (30), spreman je za "White Boy Summer", koje je, sudeći po videu kojeg je objavio na svom Instagramu, zamislio tako da mu zgodne žene tverkuju u lice.

Hanks junior je, naime, objavio isečak iz spota svoje nadolazeće pesme u kojoj repuje o letu i Instagramu, platformi na kojoj njega prati 490 hiljada ljudi.

Tu je kritičnu masu upitao i za njihovo mišljenje o tome kada bi trebao objaviti ceo spot, pozivajući ih da najavu podele "i sa svojim mamama i njihovim prijateljicama".

Čet Henks
foto: Instagram

Ovu partijanersku himnu Čet je odlučio objaviti unatoč nedavnim optužbama njegove bivše devojke za porodično nasilje, piše Daily Mail. Neki korisnici društvenih mreža nisu mu zamerili samo eksplicitne scene upitnog morala, nego ceo koncept "White Boy Summera" smatraju neukusnim i granično rasističkim.

Čet Henks
foto: Instagram

I dan prije Hanks je navukao razne komentare, objavivši snimak na kom mu se holivuska zvezda Amber Diamond Erby stražnjicom plešući trlja po strateškim delovima tela. Dok su jedni bili oduševljeni videom i u komentare stavljali vatrice, drugi su pitali: "Je li još nekome neugodno?".

Inače, s obzirom da su ga optuživali za rasizam, već se pravdao, na jednom od svojih videa objašnjavajući da činjenica da pesma o letu belog čoveka ne znači da misli na "belce u smislu kakvog promovišu Tramp ili Naskar", nego da su jedino što on potiče "dobre vibracije".

Cet često odgovara na komentare koji ga obično optužuju za nešto. Nedavno se tako osvrnuo i na činjenicu da je najčešće odeven u belu potkošulju, koju u američkom slengu nazivaju i "wifebeater" (u slobodnom prevodu - potkošulja koju nose oni koji tuku žene).

"Neko me pitao možemo li zabraniti 'wifebeaterice'. Pričamo li o stvarnim ljudima koji tuku svoje žene? Da. Pričamo li o potkošuljama? Apsolutno ne. Ne znam ni za jednu stvar koja više odražava duh 'White Boy Summera' od 'wifebeater' potkošulje," rekao je u svom Instagram videu.

Ipak, s tvrdnjama da ne odobrava nasilje ne bi se složila njegova bivša devojka Kijana Parker, koja je iznela optužbe da ju je mladi Hanks zlostavljao.

No priča ide i u drugom smeru - isto je učinio on, objavivši video u kojem mu s lica curi krv. Tvrdi da je to rana od noža koju mu je priuštila upravo Parker.

On ju je u januaru prijavio za to, a ona je negirala optužbe. Kako je i ona tužila njega, i to za verbalno i fizičko napastovanje, on je dobio zabranu pristupa.

Tvrdio je da ga je napala nakon što je prekinuo s njom, potaknut time što je od njega ukrala hiljade dolara, što u predmetima, tako i s kreditne kartice.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.