BREGA I BRENA PROVOCIRAJU BOGATSTVOM, A TU JE I JOŠ JEDAN ESTRADNJAK: Velike zvezde VELIKI LUKSUZ IMAJU!
Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

SVAKA MU ČAST!

BREGA I BRENA PROVOCIRAJU BOGATSTVOM, A TU JE I JOŠ JEDAN ESTRADNJAK: Velike zvezde VELIKI LUKSUZ IMAJU!

Borili su se za to.

Objavljeno:

Nekadašnji frontmen najpopularnije rok grupe “Bijelo dugme”, a trenutni vođa “Orkestra za svadbe i sahrane” Goran Bregović važi za jednog od najbogatijih Srbina, a procenjuje se da njegovo bogatstvo vredi 35 milona evra.

Naime, kako tvrdi njegovi susedi, Bregović samo u Beogradu ima 15-ak kuća, od ukupno tridesetak, a kada boravi u Srbiji sa porodicom živi u luksuznoj vili na Senjaku opasanoj visokom ogradom i garažnim vratima na daljinsko upravljanje.

Muzičar je u Zagrebu 2005. godine pazario zgradu od 550 kvadrata, koju godišnje iznajmljuje za 5.500 evra, a kupio ju je od Hrvoja Šarinića.

Svaka vila Gorana Bregovića procenjena je na barem milion evra. Na Jahorini ima nekretninu od 450 kvadrata, u Perastu dve kuće i starački dom, u koji je uložio nešto više od milion evra, zatim vile u Parizu, Istanbulu itd.

Miloš Bojanić pametno unovčio svoju karijeru

Posle Bregovića, mnogo se priča o bogatstvu Miloša Bojanića, koji trenutno živi u svom velelepnom zamku u Sremskoj Kamenici. Naime, pevač u svojoj kolekciji oldatajmera ima i skupoceno vozilo koje je pripadalo Josipu Brozu Titu. Bio je njegov omiljeni automobil, a pevač ga ga je kupio za svoju dušu. Osamdesetih je sagradio kuću kao mini hotel u Baošićima, a samo renoviranje je koštalo 15.000 evra. Miloš poseduje ukupno šest kuća i brod.

Lepa Brena provocira bogatstvom

Bogatstvo najtiražnije pevačice stare Jugoslavije procenjeno je na 16 miliona dolara. Lepa Brena poseduje brojne nekretnine po Srbiji, a pored vile u Majamiju, svi dobro znaju kako izgleda karingtonka na Bežanijskoj kosi koju trenutno prodaje za 2 miliona evra. Kako pišu domaći mediji pevačica kupuje čitav sprat luksuzne zgrade na Novom Beogradu za 600.000 evra.

Kako pišu mediji, Novak Đoković je “težak” 220 miliona dolara , Goran Bregović i Zdravko Čolić po 20 miliona, a legendarni Vlade Divac zaradio je 45 miliona dolara.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.