TANJA POBESNELA KADA JE VIDELA BIVŠEG SA KOLEGINICOM, FIZIČKI NASRNULA NA NJU? Ne prestaju da pričaju O TOME!
Foto: Kurir

AUUUU!

TANJA POBESNELA KADA JE VIDELA BIVŠEG SA KOLEGINICOM, FIZIČKI NASRNULA NA NJU? Ne prestaju da pričaju O TOME!

Bilo je opasno.

Objavljeno:

O privatnom životu Tanje Savić mesecima unazad bruji cela Srbija, jer je njen i dalje zakoniti suprug Dušan Jovančević odveo zajedničke sinove bez njene saglasnosti u Australiju, ali mnogi ne znaju za ne tako lepu anegdotu iz prošlost pevačice.

Svi znaju da je Tanja na početku svoje pevačke karijere stupila u vezu sa saborcem iz prve sezone “Zvezda Granda” Darkom Filipovićem, ali ta ljubav nije dugo potrajala. Ubrzo nakon što je pukla ljubav sa Tanjom, Darko je otpočeo vezu sa koleginicom Anom Kokić, što se bivšoj devojci nikako nije dopalo.

Ana Kokić
foto: printscreen

Kako se priča po estradnim kuloarima, folkerki iz Radinca nije bilo svejedno kada je svog bivšeg dečka videla sa Kokićevom, pa je napravila skandal o kojem se i danas priča.

Te 2005. godine na privatnoj proslavi jednog estradnog menadžera okupilo se mnogo zvanica sa naše javne scene, među kojima je bila i Tanja Savić. Na žurku su posle nje, navodno, ruku pod ruku stigli Ana Kokić i Darko Filipović, zbog čega je Tanja doživela nervni slom, pisao je tada jedan tabloid.

Izrevoltirana Tanja je tada, kako se pričalo, navodno fizički nasrnula na koleginicu i napravila pravu scenu zbog ljubomore koju nije mogla da obuzda, a veći skandal sprečile su okupljene zvanice koje su ih odmah razdvojile.

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.