ZASLUŽILA JE! BRENA JE SVOJOM JAHTOM OBIŠLA CEO SVET: Ima ŠEST spavaćih soba - RAJ NA ZEMLJI! (FOTO)
Lepa Brena, Foto: Andreja Damjanović

pošteno!

ZASLUŽILA JE! BRENA JE SVOJOM JAHTOM OBIŠLA CEO SVET: Ima ŠEST spavaćih soba - RAJ NA ZEMLJI! (FOTO)

Lepa Brena se pohvalila „brodićem“ od šest spavaćih soba

Objavljeno:

Lepa Brena je na kratko došla u Beograd kako bi završila poslovne obaveze, a odmah nakon toga se vratila u Budvu, gde joj je usidrena nova jahta kojom već mesecima krstari Jadranskim, ali i Sredozemnim morem.

Pevačica je otkrila kako izgleda njena nova jahta, ali i pokretanje novog biznisa.

„Pa to je jedan lep brodić od nekih 30 metara, s pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Želeli smo da priuštimo sebi nešto jer je bila specifična situacija. Nismo mogli da se družimo, mogli smo samo da plovimo. Tako da sam imala godinu dana pauze i odmora da prođem ono što sam celog života zaista želela – da plovim i da sam na vodi. Obožavam more i vodu, a volim i brodove. Naravno da nisam stigla da obiđem sve što sam htela“, rekla je Brena kroz osmeh, a zatim nastavila o tome koliko joj je teško palo što Grand produkcija posle osamnaest godina nije u njenom vlasništvu.

„Grand je naše dete. Bio je trenutak i takav poslovni dogovor. Bez obzira na to što nismo u vlasničkim odnosima, uvek ću sarađivati s Grandom jer je to nešto što je meni blisko, a u toj kući se osećam kao u svom domu“, objasnila je pevačica, koja očigledno ne gubi vreme jer je već uplovila u novi posao.

Kaže kako je glavni pokretač za sve poslove u njenoj kući njen suprug Slobodan Boba Živojinović.

„Od trenutka kada je prestao da se bavi tenisom bio je pokretač svih velikih poslova unutar naše porodice, pa tako i Granda, pored Saleta i mene“, rekla je Brena i dodala:

„Spremamo sada nešto novo, a ja ću se baviti nekim sitnim i lepim stvarima koje će biti posvećene ženama. Nešto što se zove ‘Brena beauty’ i ‘Brena healthy’. Sigurno se neću baviti modom jer to prepuštam velikim svetskim kreatorima, a ja u tome nisam vična. Ne verujem da mogu da im budem konkurencija.“

Brena je naglasila kako se neće raditi o šminki, ali dalje od toga nije htela da otkriva.

Uz to, pevačica nije skrivala to da joj nedostaju publika i scena,

„Nedostaju mi koncerti. Moram da priznam da sam se za ovih godinu dana odmaranja apsolutno resetovala i privatno uživala. No, sa druge strane, nadam se da će se sve poboljšati“, zaključila je Brena.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.