NAKON ŠTO JE RODILA DETE OŽENJENOM BIZNISMENU KAO U ZEMLJU DA JE PROPALA: Bila je ZVEZDA Pinka, a sada je BOMBA!
Foto: Damir Dervišagić

AU!!!

NAKON ŠTO JE RODILA DETE OŽENJENOM BIZNISMENU KAO U ZEMLJU DA JE PROPALA: Bila je ZVEZDA Pinka, a sada je BOMBA!

Danas je napunila 42 godine.

Objavljeno:

Voditeljka Rada Radenović tokom prve i prethodne decenije bila je jedna od najpopularnijih voditeljki u Srbiji, a zaštitno lice televizije “Pink”.

Rada je tokom višegodišnje karijere vodila brojne emisije od “City cluba”, preko “Vi pitate”, do “Zadruge” i emisije “Rada sam”. Poslednju navedenu vodila je do 2018. godine, a onda se povukla sa malih ekrana.

Rada je poslednjih godina posvećena svom sinu Petru, koji danas ima 11 godina, a kojeg je dobila, kako su pisali mediji, 2010. godine sa tada oženjenim biznismenom Dejanom Milićem, koji iz tog braka ima dvoje dece.

“Živim u Podgorici i tu ću i ostati jer imam sina od dvanaest i ćerku od sedam godina i jedino mi je zbog njih problem što se u novinama piše svašta, pa i to da sam Radi kupio stan, što nije tačno. Ali, Rada i ja smo zajedno! Presrećni smo zbog Petrovog rođenja i naša ljubav odlično funkcioniše na daljinu”, rekao je Dejan u martu 2010. godine.

“Znam da je pojedincima čudno što nisam u braku, ali to je moja i Dejanova privatna stvar. Ako se ikad odlučim da napravim taj korak, bićete blagovremeno obavešteni”, pričala je Rada u to vreme, a kada se rastala od Dejana, on se vratio ženi.

“Dejo i ja smo zajedno deset godina, i to sa Radom se desilo dok smo bili u vezi. Onda sam ga ja ostavila, neko vreme nisam bila sa njim. On je napravio grešku i nije mi bilo lako da se nosim sa tim, ali sam mu oprostila. Znam da me voli i to je najbitnije. To sa Radom mu se omaklo, nije on ni planirao da bude sa njom u vezi, niti da pravi porodicu, desilo se. A ona je valjda htela da ga uhvati na bebu, ali ništa od toga nije bilo. Ma opšti haos je nastao. Ipak, nas dvoje smo dugo zajedno i svašta smo prošli, to je veza za ceo život”, ispričala je tada Dejanova supruga Jelena.

Rada je davno raskrstila sa ocem svog sina, a zanimljivo je da su pojedini njeni bivši posle nje zaveli estradne cice. Naime, pevačica Ana Nikolić nedavno se zabavljala sa izvesnim Boškom, koji je pre nje bio u vezi sa Radenovićevom.

Takođe, nekadašnja manekenka Katarina Vučetić trenutno čeka dete sa Predragom Ilićem, bivšim dečkom “Pinkove” voditeljke.

Inače, Rada je danas napunila 42 godine. I dalje je veoma lepa i mladolika, a muškarci u velikom broju uzdišu za njom kao kada se prvi put pojavila na malim ekranima.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.