Puno košta! Baš puno! Izneverovaćete šta je sve Dara izvoljevala u Pinkovim zvezdama! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/darabubamara_official Following

ala je bahataa

Puno košta! Baš puno! Izneverovaćete šta je sve Dara izvoljevala u Pinkovim zvezdama! (FOTO)

Pevačica Dara Bubamara u novoj sezoni muzičkog takmičenja „Pinkove zvezde” zauzeće jednu od fotelja u žiriju, a, navodno, pre nego što je potpisala ugovor, ona je imala posebne prohteve
Objavljeno:

Full cenovnik Sandre Meduze: Za 50 e se baš i nećete nauživati, ali ako pljunete 500 - otvoriće vam se novi vidici! (FOTO)

"Dara je u startu tražila da je na snimajuće dane dovozi i odvozi vozač, iako ona ima svoj auto. Takođe, nije bilo diskusije o tome da u apartmanu u Šimanovcima bude sama, iako joj je nuđeno da izabere makar jednog člana žirija sa kojim bi bila, ona to nije htela. Na listi njenih zahteva našla se i posebna vrsta hrane, pošto se Dara odnedavno hrani po posebnom režimu ishrane, te je te namirnice tražila da joj budu na raspolaganju", rekao je izvor.

"Pošto se „Pinkove zvezde” ponekad snimaju po čitav dan, svima je obezbeđena hrana, ali niko nije izvoljevao kada je meni u pitanju. Čelnici ružičaste televizije nijednog trenutka se nisu dvoumili da li da ispune Darine uslove jer su sigurni da će ona biti dobra za šou. Sa druge strane, oni su bili na usluzi i ostalim članovima žirija za njihove zahteve, iako niko od njih nije imao neke specijalne. Čelnicima je Dara jako bitna jer svi očekuju da će temperamentna Bubamara već na početku snimanja emisija doći u sukob sa Brunclikovom i Aleksandrom Radović", objašnjava ovaj izvor.

Kuliranje pred nastup????????????????????????????????????????????????

A photo posted by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Dara je i sama potvrdila tu priču, ali uz objašnjenje da to nije bahatost.

"To nisu izvoljevanja i posebni prohtevi, već sasvim prirodna stvar. Želim da imam svoju slobodu i potpun ugođaj jer ću tamo provoditi po nekoliko sati. Želim mir, pa sam tražila da mi se to obezbedi. Nemam ništa protiv kolega iz žirija, ali volim da sam izdvojena", kaže Dara i dodaje da jedva čeka današnji dan, kada počinju snimanja.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.