SIN MI JE LEP, MORAM IMATI I LEPU SNAJKU: Svekrva u emisiji razvezala jezik, komentarisala Elizabetin IZGLED
Foto: Kurir

HIT

SIN MI JE LEP, MORAM IMATI I LEPU SNAJKU: Svekrva u emisiji razvezala jezik, komentarisala Elizabetin IZGLED

Majka Jelena voli snajku Elizabetu,

Objavljeno:

Ove nedelje vrata svog porodičnog doma našoj redakciji otvorila je porodica Ilić. Oni su pobednici treće nedelje kulinarskog šou programa "Majke i snajke". Svekrva Jelena je na početku razgovora otkrila kakva je supruga njenog sina Marka, njena snajka Elizabeta.

- Odlična, najbolja i najlepša. Nema bolje. Kad sam je videla prvi put oduševila me je koliko je lepa i zgodna. Pošto je moj sin Marko lep, jako mi je bilo važno da imam i lepu snaju. Odmah je prošla, iako nisam znala da li će Marko da je ženi. Volim je kao svoju ćerku. Kad im je veza postala ozbiljna, odlučili su da odu u podstanare, da probaju da li mogu zajedno da žive. Pošto nisu mogli da plaćaju račune i da se hrane sami, pitali su me da dođu da žive kod mene, ja sam pristala. Kasnije je zatrudnela i pravili smo veliku svadbu - ispričala je Jelena na početku. Porodica Ilić poznata je po tome što svaki radostan događaj u svojoj familiji, "slave na veliko". Povoda je bezbroj.

Majke i snajke
foto: Kurir

- Mi sve živo obeležavamo slavljima. Rođendane, slave, godišnjice... Nas ima desetoro u kući. Jako smo vezani i svaki naš problem rešavamo zajednički, za okruglim stolom. Svako kaže svoj sud, tako da je kod nas uvek sloga i mir. Nikada kod nas nije bilo svađa u kući, a moja svekrva je već 43 godine u braku. Oni su nam pravi uzori - napominje ponosna Elizabeta.

Otkriva i kako su se ona i njen budući suprug i ona upoznali.

Majke i snajke
foto: Kurir

- Marko i ja smo se upoznali 2008. godine, kod naše kume. Jedno veče je bio dogovor da igramo karte, tu je došao i on. Svako veče smo se tu okupljali, onda smo izašli na kafu, šetnju.. Bila je to ljubav na prvi pogled. Obostrana. Duže smo se mi upoznavali, neka tri meseca, ali smo nekako bili povezani od početka, postojala je ta neka telepatija između nas - dodala je Elizabeta.

Marko kaže da nije bilo lako osvojiti njeno srce.

- Elizabetu su tad jurila još tri-četiri moja drugara. Baš sam se nervirao, tri meseca smo se mi jurili. Tad je bila jako popularna. Smuvali smo se kad sam već bio digao ruke od nje. Prvi poljubac nam je bio na kiši, u šetnji na Adi - otkrio nam je Marko.

Majke i snajke
foto: Kurir

Takmičenje im je svima ostalo u najlepšem sećanju.

- Mi smo na snimanju digli atmosferu, pevali smo i uživali. Nismo mogli ni da sanjamo da ćemo biti izabrani za nedeljne pobednike. Kad sam predložila svekrvi da se prijavimo, složila se, ali joj nije bilo svejedno. Divno iskustvo - kaže Elizabeta.

Jelena ne krije da je bia vrlo stroga u ocenjivanju ostalih učesnica.

- Ja sam vrlo teška i zahtevna osoba, iskrena sam i tvrdoglava. Volim da je sve na svom mestu, posebno u kuhinji. Takva sam bila i tamo. Jako mi je važno da je sve čisto. Ukusi su različiti, meni je najvažnije da mi je snajka bila zadovoljna - završava najstarija Ilićeva.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.