IMALA JE SAMO 43 KILOGRAMA I TELO PUNO MODRICA: Milena Ćeranić progovorila o STRESU koji je doživela, kao i GRANDU
Foto: infinity production

AUUUU!

IMALA JE SAMO 43 KILOGRAMA I TELO PUNO MODRICA: Milena Ćeranić progovorila o STRESU koji je doživela, kao i GRANDU

Milena je tek sada, nakon mnogo godina, prvi put skupila snagu da progovori o mnogim problemima koje je preživela zbog učešća u rijalitiju, u koji je, kako kaže, morala da uđe.

Objavljeno:
  • 9

Pevačica Milena Ćeranić, koja se proslavila učešćem u Zvezdama Granda 2008. godine, učestvovala je u rijalitiju Farma dve godine kasnije, gde je prošla prilično neslavno.

Milena je u rijaliti ušla sa tadašnjim dečkom, kolegom Nemanjom Stevanovićem. Jedna od učenica bile je i Nemanjina bivša devojka Dragana Milošević, inače, balerina Granda. Time je stvorena napeta atmosfera, pa se par često svađao pred kamerama.

Dragana Milošević
foto: Printscreen

Milena je tek sada, nakon mnogo godina, prvi put skupila snagu da progovori o mnogim problemima koje je preživela zbog učešća u rijalitiju, u koji je, kako kaže, morala da uđe.

“Ljudi su, nažalost, zaboravili te Zvezde Granda u kojima sam ja sam posle drugog pojavljivanja imala svaki vikend zakazan. Mislim da je jednom prilikom rekao Saša Popović da, ali ja se izvinjavam unapred ako to nije istina, da nije znao šta će sa nama, pa smo morali da uđemo. Svi oni moraju da nađu opravdanje za neku svoju glupost, ali oni vrlo dobro znaju da sam ja imala četvrtak, petak, subota, nedelja zakazane nastupe. Tako da ja znam da su oni znali šta da rade sa mnom, ali su mislili da sam ja možda čak i malo zla, zato što sam tako drska i držala do sebe, pa će to doneti veliku gledanost rijalitiju, međutim, ja sam samo branila sebe i ništa ružno nisam radila”.

Nemanja Stevanović
foto: Printscreen

“Dugo nisam mogla da pričam o tom rijalitiju, jer je ostavio ozbiljne posledice na mene, znaš bude ti krivo što su te pogrešno videli, videli su te onako kako su me mediji predstavili. Istina me nikad nije bolela, makar da jesam, nikad se ne bih ljutila. Takva sam, bolujem od zla, jesam zla, baš me briga, zla sam sebi nisam vama, ili moji loši postupci, loše postupam prema sebi, a ne prema vama, ko ste vi da sudite o bilo čemu? Radila sam dosta sa psihologom na tome i sada mogu i jako sam ponosna na sebe, zaista zbog toga”.

Kaže da je iz rijalitija izašla sa 43 kilograma, da je bila anoreksična i imala modrice na zadnjici od kostiju koje su zbog naglog mršavljenja iskočile. Za gubitak kilograma su osim stresa zaslužni i teški poslovi koje je prihvatala da radi na Farmi, kako bi izbegla provođenje vremena sa drugim učesnicima, ali na ekranu to nije delovalo tako. Kaže da je posle svega, ipak zadovoljna svojim ponašanjem u tom rijalitiju.

zabava, pevačica, Milena Ćeranić
foto: Promo

“Prvo držala sam do sebe kao žene, držala sam do svoje porodice, nije bilo intimnih odnosa, ja sam preponosna na sebe i žao mi je samo što nisam nekog pretukla tamo. Zaista mi je jako žao, zato što su mnogi zaslužili ozbiljne batine, ali u trenutku kada smo tamo. Jer se ne snađeš, nekad se stvarno ne snađeš, ja sam imala tada prvi direktan kontakt sa nekim zlim ljudima bre, ja nisam imala to u svom okruženju, ne znam šta je. Pritom su tako lupetarali, Milena ne radi ništa i zaista je na tv tako izgledalo zato što je uvek bilo interesantno gledati mene kako se svađam i govorili su da ništa ne radim. Ja sam radila kao kobilica malena, sve što je trebalo da se radi evo ja ću, samo zarad mira u kući, samo da se ne svađaju, jer meni je bilo svađa do ovde. Koliko god smešno i apsurdno zvučalo ja nisam svađalica i ne volim da se svađam, to me jako potresa. Ali umem vrlo”, rekla je ona.

Po izlasku iz tog rijalitija, Milena i Nemanja su izbačeni iz Granda. Mnogi su profitirali od Farme, a čak je i Nemanja nakon nekog vremena bio primljen nazad u Grand.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media