GLUMICA ŠKOLE "MIKA ALEKSIĆ" OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE O NOVOJ ŽRTVI: Uznemirena je, morala je da KAŽE!
Foto: prentscreen/youtube/ Dok andjeli spavaju

STRAŠNO

GLUMICA ŠKOLE "MIKA ALEKSIĆ" OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE O NOVOJ ŽRTVI: Uznemirena je, morala je da KAŽE!

Glumica Maja Šuša, koja je pohađala školu Miroslava Aleksića oglasila se. Ona je otkrila da je njena majka pohađala školu sa Merimom.

Objavljeno:

Na našoj glumačkoj sceni odvija se prava drama i to u činovima, baš kao što se i dešava često u ovom žanru.

Nažalost, tema silovanja u domaćem glumištu sve se više razvija. Da podsetimo, sve je počelo od optužbi mlade glumice Milene Radulović na račun učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, za seksualno zlostavljanje, a on je zatim optužen za još osam silovanja kao i 11 polnih uznemiravanja.

Nakon Milene, odvažila se i glumica Danijela Štajnfeld koja je u javnosti, ali i na sudu, za seksualno zlostavljanje optužila našeg uvaženog glumca i političara Branislava Lečića. Čitava priča dobila je epilog danas, kada je naša glumica, danas psiholog, Merima Isaković, za magazin Nedeljnik otvorila dušu pa do sitnih detalja opisala kako ju je Lečić silovao pre 43 godine.

Glumica Maja Šuša, koja je pohađala školu Miroslava Aleksića oglasila se ovim povodom. Ona je otkrila da je njena majka pohađala školu sa Merimom te da je glumičin lik i delo u njenom životu odigrao posebnu ulogu. Maja je otkrila i da je od jutros uznemirena, tačnije da u njoj sve “titra”.

“Merima Isaković je išla sa mojom mamom u gimnaziju, Desetu, u koju sam kasnije išla i ja. Od kada sam to saznala uvek sam je ispitivala kakva je bila u školi, kako su znali da će upisati glumu posle treće godine. Prepričavala mi je kako su kao razred išli na prve Merimine premijere i ispite. Nalazila sam njene intervjue i divila se pameti, načinu na koji je govorila o svojim borbama i poslu, kasnije zapitkivala kolege o njoj. Na faksu nam je Hana puštala muziku iz “Jovane Lukine” uz koju smo plesali i taj dan pamtim kao čas velikog oslobađanja. Kada sam dobila priliku da na filmu snimim scenu koja je moja posveta Jovani Lukinoj, osećala sam ogromnu odgovornost i uzbuđenje. Od jutros, sve nešto titra u meni. Hvala ovom hrabrom i pametnom oku”, napisala je Maja.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.