VREĐAO JE ŽRTVE SILOVANJA, A SADA JE NA METI OSUDA: Oglasila se pevačica, poručila Nikoli da je BESTIDNIK!
Foto: Printscreen

AUUUU!

VREĐAO JE ŽRTVE SILOVANJA, A SADA JE NA METI OSUDA: Oglasila se pevačica, poručila Nikoli da je BESTIDNIK!

Stidi se, bestidniče, za ovakve izjave. Daleko si ti od muškarca. Ti si… Ništa. Veliko ništa - napisala je izrevoltirana Pavlovićeva.

Objavljeno:

Milica Pavlović iznela je svoj stav kada je reč o Niksi Zizu (Nikola Jovanović), jutjuberu koji je izneo šokantne stavove o žrtvama silovanja.

Jovanović je potom i navodno slao uznemirujuće poruke ženama koje su se usudile da javno kritikuju njegov stav. Milica je sada na svom Instagram profilu javno iskaže mišljenje o ovome.

- Dečko, ko si ti? Da te podsetim, na svet te je donela žena. Žene su Bogom date da budu lepe, nežniji pol i da daruju novi život. I zbog toga nisu krive, niti će ikada biti. Stidi se, bestidniče, za ovakve izjave. Daleko si ti od muškarca. Ti si… Ništa. Veliko ništa - napisala je izrevoltirana Pavlovićeva.

Nixa Zizu
foto: instagramscreen

- Ne podržavamo nikako nasilje, ali žene morate da razmislite malo sa kim se viđate i zašto se viđate, znači nemojte da idete kod nekog u kola u 10 sati uveče, naročito ako je stariji od vas, znate odmah šta taj hoće od vas. Svaki muškarac ženu gleda kao seksualni objekat prvenstveno, i njega ne zanima šta si ko si... I ako naletiš na neku budalu pijanu dok ideš ulicom sama i on te napadne, ti si isto kriva, nije samo on. Ti treba da znaš ko je muško - govorio je jutjuber u jednoj emisiji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.