BRENA UZELA ČAŠU IZ KOJE JE MIROSLAV PIO ZA DNK ANALIZU?! Pevačeva ljubavnica iznela ŠOK TVRDNJE,pomenula mu i ženu
Foto: ATA IMAGES

obrt

BRENA UZELA ČAŠU IZ KOJE JE MIROSLAV PIO ZA DNK ANALIZU?! Pevačeva ljubavnica iznela ŠOK TVRDNJE,pomenula mu i ženu

Kako je ranije Antonićka tvrdila, u dokazivanju da je otac njenog deteta Devina Miroslav Ilić navodno će joj pomoći Lepa Brena, Saša Popović i Boba Živojinović, koji bi trebalo da budu glavni svedoci u procesu protiv folk pevača

Objavljeno:

Mirjana Antonović i njen sin Devin došla u Srbiju kako bi na sudu dokazali da je Devin vanbračni sin pevača Miroslava Ilića. Mirjana i Devin su u Palatu pravde stigli danas oko 8 časova, gde je u toku parnica povodom dokazivanja očinstva.

Marijana je za kurir.rs rekla pre nego što je ušla u sudnicu da veruje u pobedu i da se nada da će se uskoro sve završiti.

Kako je ranije Antonićka tvrdila, u dokazivanju da je otac njenog deteta Devina Miroslav Ilić navodno će joj pomoći Lepa Brena, Saša Popović i Boba Živojinović, koji bi trebalo da budu glavni svedoci u procesu protiv folk pevača.

Mirjana Antović
foto: Kurir / A.P.

Pevač Miroslav Ilić je uporno odbijao da uradi DNK test i nikada nije želeo da komentariše slučaj.

- Prema srpskom zakonu, Miroslav ne mora da radi DNK test, ali u tom slučaju se u obzir uzimaju priloženi dokazi i izjave svedoka. Da je Devin naš sin, posvedočiće Lepa Brena, Boba Živojinović, Saša Popović, kao i Ilićev menadžer Branko Stojnić. Naša veza nije bila tajna, cela estrada je za to znala, kao i njegova supruga Gordana - pričala je Mirjana, koja je napisala i autobiografiju u kojoj je opisala detalje veze sa pevačem.

Kako je ranije navela Mirjana, vlasnici "Granda" krili su Ilićevu tajnu skoro pune tri decenije.

- Moji prijatelji Saša i Brena su bili svedoci naše veze od prvog dana. Tražila sam od njih da nikome ne govore o meni, Miroslavu i našem detetu, sve dok Devin sam nije saznao istinu. Koliko je moj i Miroslavljev odnos bio ozbiljan, govori i to da je rekao da će se razvesti i tražio od Branka Stojnića da nam bude venčani kum.

Antonićka je uverena da je ona i njen sin krivi što Miroslav više nije u dobrim odnosima sa Brenom i Sašom.

- Brena i Saša su u lošim odnosima sa Miroslavom zbog mene, ali i zato što je posle naše veze počeo da pije i pravi gluposti. Oni su znali njegovu tajnu, i umesto da im bude zahvalan što nikome nisu rekli, sve ove godine ih je javno pljuvao. A oni su bili korektni i ćutali na sve to - kaže Mirjana i dodaje da je na njihov raskol uticala i pevačeva žena.

Lepa Brena, Miroslav Ilić
foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

- Gordana je oterala sve ljude od njega, posebno nije volela Brenu i Sašu jer su se družili sa mnom. Ubedila ga je čak da je Brena krišom htela da uzme čašu iz koje je pio za DNK analizu - otkrila je u svojoj ispovesti Marija Antonović.

Devinova majka ističe da su Brena i Boba sve ove godine pokušavali da nadoknade to što Ilić nije u njihovom životu.

- Oni su nam bili najveća podrška, pomagali su nas finansijski, ali i u svakom drugom pogledu. Nikada nisu odvajali Devina od svoje dece. Boba i Brena su često obavljali Miroslavljeve dužnosti prema Devinu i za to bi trebalo da im bude zahvalan - objašnjava Mirjana.

Slavuj iz Mrčajevaca Miroslav Ilić je čak podneo krivičnu prijavu protiv svoje nekadašnje ljubavi Mirjane Antonović za krivično delo proganjanja i diše mu za vratom.

Podsetimo, Devin je pokušao da se vidi sa ocem 2008. godine, ali mu to tada nije pošlo za rukom. Miroslav nije hteo ni da čuje da se sretne sa sinom, za kojeg tvrdi da nije njegov. Inače, Mirjana, Ilićeva nekadašnja ljubavnica je za Kurir dala prvu ispovest, u kojoj je detaljno opisala svoju vezu sa Slavujem iz Mrčajevaca, pričala o njihovom detetu, pretnjama koje je dobijala od pevačeve supruge Gordane i o još mnogo toga.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.